Borított a Fidesz-alapító! „Két-három államtitkárról is tudom, hogy meleg”

Orban Viktor Szajer Jozsef

Leleplezte a Fidesz képmutatását a párt egyik alapítója! Kardos József szerint több, kettős életet élő, meleg politikus is van a kormányban, akik látszólag példás családi életet élnek.

Nem az a baj, hogy a Fideszben a mai napig vannak kettős életet élő, magas pozíciót betöltő fideszesek, akik melegek, hanem inkább a képmutatás a felháborító. Erről Kardos József, a Fidesz egyik alapító tagja beszélt a Partizánnak, majd a Blikknek. Az egykori politikus, aki korábban már vállalta saját másságát, kijelentette:

„2-3 államtitkárról is tudom, hogy meleg és kettős életet él.”

Mint mondta, nem fog neveket mondani, de mindenki ismerheti az arcukat. „Ismertem olyan embert, akinek személyes tapasztalatai is volt velük. A melegek között sokan pletykásak, de ettől függetlenül, aki hazugságban éli le az életét, az előbb-utóbb úgyis kiderül.” Az egykori Fidesz-alapító szerint

Orbán Viktor és mindenki tudta a Fideszben, hogy Szájer Józsefnek milyen irányultsága van.

Mint mondta, a Fidesz alapítói között egyfajta véd- és dacszövetség alakult ki, a meleg párttagoknak a Fideszen belül nem volt takargatnivalójuk. Ezért is tartja most felháborítónak, álságosnak a homofób törvény elfogadását, miközben a Fideszben is vannak kettős életet élő, magas pozíciót betöltő politikusok, akik most asszisztálnak a szexuális másságot a pedofíliával összemosó törvényhez.

Kardos József egyébként közelről ismerte Szájer Józsefet, hiszen évekig a a személyi titkára volt. Szerinte

Szájer csak a nagy nyilvánosság előtt élt kettős életet, a családja tudott a másságáról.

„Szájer József házassága nem falházasság, hanem egy normális család, felvilágosult, értelmiségi emberekkel. Szeretik egymást. De hogy ezt a brüsszeli ügyet hogyan rendezték egymás között, azt nem tudom.”

Az egykori Fidesz-alapító elmondta: Szájer esete nem egyedi, sokan vannak a Fideszben, akik viszik a maguk keresztjét. Ő most azért vállalta, hogy nyilvánosan beszél erről, mert felháborítja a képmutatás, amivel a Fidesz-kormány a melegek ellen uszítja az embereket.

Kardos József a Partizánnak adott interjúját itt nézhetik meg:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!