Újabb több ezres megmozdulást szerveznek a homofób módosításokkal teleírt törvény miatt!

MTI FOTÓ: MÓNUS MÁRTON

Bár kedden a parlament kormánypárti többsége – a Jobbik képviselőivel karöltve – elfogadták a homofób módosítókkal teleírt pedofiltörvényt, szerdára mégis újabb tüntetést szerveznek!

A Háttér Társaság és az Amnesty International Magyarország közösen hirdették meg “A szeretet erősebb a gyűlöletnél – mutassuk meg Áder Jánosnak is!” elnevezésű demonstrációjukat, melyet június 16-án, szerda este hatkor tartanak a Sándor-palota előtt – közölte a 444.hu.

A tiltakozás szervezése a közösségi oldalon történik, ahol azt írják:

“Védjük meg az LMBTQI fiatalokat! Mutassuk meg, milyen sokat jelent tényszerű információkat és megerősítő támogatást kapni! Mutassuk meg, milyen boldog és teljes életet élhetnek az LMBTQI emberek, ha hagyják őket!”

A szervezők szeretnék, ha minden részvevő leírná saját történetét arról, hogy milyen volt előbújni, kik azok a személyek, akikre feltétel nélkül számíthatott és támogatták. Ezek mellett azokat a beszámolókat is várják, amikor egy “pedagógus, pszichológus vagy segítő szakember” segített elfogadni önmagukat, illetve arról, ha volt olyan iskolai beszélgetés, ahol hiteles információk hangoztak el LMBTQI emberekről.

“A spontán demonstráció pusztán a levelek elhelyezéséből áll. Beszédek, egyéb programok nem lesznek” – írják az esemény leírásában.

A keddi szégyenteljes szavazást megelőzően is volt egy tüntetés hétfőn, amikor több ezren gyűltek össze tiltakozni a Kossuth téren a homofób módosítókkal teleírt törvény ellen.

A Jobbik megszavazta a melegeket a pedofíliával összemosó törvényt

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!