Újabb agybaj támadta meg a jobboldalt – a CÖF-ben ütötte fel a fejét először

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Civil Igazságtételi Bizottságot hozott létre a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú alapítvány (CÖKA) – jelentette be Csizmadia László, a CÖF alapítója kedden Budapesten az MTI beszámolója szerint. A Fidesz civilnek álcázott bábja közleményt is kiadtak. Kicsit értetlenül olvastuk, de lehet bennünk van a hiba.

A Magyar Nemzet cikke szerint a CÖF még az országgyűlési választások előtt be szeretné mutatni, hogy a szociálliberális kormányzás és hálózata miként herdálta el az állam és az adófizetők vagyonát, megmutatva, hogy közben egyesek hogyan gazdagodtak meg és váltak oligarchává politikai segítséggel. Zúg a fejünk, mert mintha azt olvastuk volna mostanában, hogy Orbán gyerekkori barátja lett a napokban az ország leggazdagabb embere, hogy az apja milliárdos osztalékot vett fel az állami megrendeléseket teljesítő bányából, hogy a lánya családja is milliárdos nagyságrendben gazdagodott az elmúlt évben.

Ennek ellenére, a CÖF a balliberális országfosztás nyomába ered, és “szellemi honvédőink akaratára megalakítjuk a Civil Igazságtételi Bizottságot” – jelentette be a CÖF–CÖKA elnöke. Mindez 11 év Orbáni kormányzás után jutott eszükbe, aminek biztos nincs semmi köze ahhoz, hogy lassacskán elindul a jövő évi országgyűlési választások kampánya. A bejelentés jól mutatja,

mekkora elmebaj -vagy gátlástalan aljasság- uralkodott el a jobboldali holdudvarban.

Balliberális országfosztásról beszélni akkor, amikopr épp az utakat akarják a talpunk alól magánkézbe adni, amikor a teljes felsőoktatást kivonják az állam irányítása alól, amikor Kína hűbérgyarmatává akarják tenni az országot, arra nem találunk ennél jobb kifejezést.

A pánik és a tanácstalanság nagy lehet a Fideszben, ha semmi mást nem tudnak kitalálni, mint a saját kormányzásuk összes bűnét rákiabálni az ellenzékre. A terv annyira silány és átlátszó, hogy itt már nem a lóláb látszik ki, hanem az egész ló.

Orbán kormányzásának legnagyobb lopására készül – erre nem lesz mentség

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!