Megalázó üzenetet kapott Orbán! Elárulták neki, hogyan ismerjen fel egy pedofilt!

Hatalmas pofont osztott ki Orbánnak és a Fidesznek egy ellenzéki képviselő! Az MSZP-s Gurmai Zita elárulta, hogyan tehet különbséget a miniszterelnök egy meleg és egy pedofil között.

Óriási a felháborodás az orosz mintára megszavazott pedofilellenes törvény körül, amelybe a Fidesz olyan rendelkezéseket is belecsempészett, amelyek a melegeket is megbélyegzik. A homofób törvény elfogadásával egyidőben a szavazást bojkottáló ellenzéki pártok a Kossuth téren tartottak sajtótájékoztatót, ott mondták el véleményüket arról, hogy a Fidesz szándékosan összemossa a pedofil bűnözőket a homoszexuálisokkal. A felszólalók közül a legfrappánsabb kétségkívül az MSZP-s Gurmai Zita volt, aki olyan üzenetet küldött Orbán Viktornak, ami egyszerre volt leleplező és megalázó. Az ellenzéki politikus ugyanis azt mondta:

„Ha Orbán Viktor nem tudja, mi a különbség egy meleg és egy pedofil között, akkor javaslom: kérdezze meg Szájer Józsefet és Kaleta Gábort!”

A politikus kijelentette: „gyalázatos és aljas, hogy a Fidesz olyan törvényt készül elfogadni, amely tisztességes meleg honfitársainkat megbélyegzi és besorolja a pedofilok közé!” Ráadásul Gurmai Zita még rá is tett egy lapáttal, amikor kijelentette:

az MSZP képviselői Szájer József jogaiért is küzdenek, amikor távol maradnak a melegeket megbélyegző törvény szavazásától.

Gurmai emlékeztetett, hogy amikor a fideszes pedofil Kaleta Gábor ügye kirobbant, pont az MSZP nyújtott be a gyermekek védelme érdekében javaslatot a pedofília, a gyermekpornográfia és a kiskorúak kihasználásának üldözéséről, határozott büntetéséről. A Fidesz azonban el akarta titkolni a pedofil fideszes nagykövet bűneit és egészen mostanáig hallgatott.

Gurmai Zita szerint

az, hogy a pedofilokat összemossák a melegekkel, olyan, mintha Mészáros Lőrinc miatt azt mondanák, hogy minden volt gázszerelő tolvaj. Pedig ez nem igaz.

A politikus kijelentette: az MSZP elutasítja a Fidesz központi gyűlöletkeltését, a megbélyegzést és a kirekesztést, majd megismételte: ha a Fideszben nem tudják, mi a különbség egy meleg és egy pedofil ember között, kérdezzék meg Szájer Józsefet és Kaleta Gábort.

Gurmai Zita beszédét az alábbi videóban 13.30.-tól lehet megnézni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!