Orvosi csoda! Mészáros Lőrinc olyan interjút adott, hogy nem fog hinni a szemének!

Úgy tűnik, Mészáros Lőrinccel egy komolyabb orvosi csoda történt! Interjút adott az Index portálnak, és olyan összetett mondatokban beszél, amilyeneket eddig még sohasem hallottunk tőle. Persze, létezik erre más magyarázat is.

„Mindenki a maga sikere kovácsa, ez bárki legyen, azt gondolom, tehát mindenki, mindenki, tehát kell hozzá, hogy valamire vigye, vagy valamire ne vigye, ahhoz is kell ám nagyon sok minden, ez lehet pozitív, negatív.” Ezek Mészáros Lőrinc gondolatai a világról, amit pár éve osztott meg a 444.hu portállal. A mostani interjúban azonban olyan választékosan összetett mondatokban beszél, hogy az ember önkéntelenül is arra gondol:

Mészáros Lőrinc nem csak lefogyott, hanem egy komoly orvosi csodát is végrehajtottak rajta.

A másik lehetőség, hogy csak a Fidesz mosdatja Mészáros Lőrincet. Az egykori felcsúti gázszerelő még a válság alatt is 185 milliárd forinttal gazdagodott, Orbánék pedig érezhették, hogy ez már a saját híveiknek is sok. Összehoztak az időközben Fidesz-közelivé tett Indexben egy interjút, amit a Orbánék propagandagépezete rakott össze. Ebben Magyarország leggazdagabb embere azt magyarázza, hogy vele tulajdonképpen nem is kivételeznek – mert hogy az „interjú” első részében ezt próbálják eladni. Mészáros szerint 2002 és 2010 között ő ellenséges közegben dolgozott, sorra kapta a NAV-ellenőrzéseket és a vagyonosodási vizsgálatokat – ami azért fura, mert ekkor még csak egy felcsúti gázszerelő volt. Majd Mészáros átfogó elemzést ad a cégeiről, amelyben csak úgy röpködnek az olyan kifejezések, mint az „szinergia”, a „stratégia”, kitér az Opus részvények jegyzésére, a mezőgazdasági vállalkozásaira, és

többször kijelenti: aki a cégeit támadja, az magyar munkahelyeket támad. Ugye ismerős ez a fajta érvelés?

A beszélgetés végén szó esik még Puskás Akadémia ezüstérméről, a gyermekei által betöltött pozíciókról és persze a válásáról is. Mészáros szerint a volt feleségével nagyon korrektül megoldották a vagyonmegosztás kérdését: „36 év után váltak el útjaink, mindig hálás leszek ezért a három és fél évtizedért.” Várkonyi Andreával való kapcsolatáról érezhetően nem sok mindent akart megosztani a fideszes propaganda, mert Mészáros csak annyit mondott, hogy nagyon boldogok. „Egyikünknek sem volt kérdés, hogy össze szeretnénk kötni az életünket. De a részleteket hadd őrizzük meg magunknak.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!