Orbán kifogyott az ötletekből – lejárt lemezzel próbálkozik újra

Mindig tartogat csemegét a miniszterelnök péntek reggeli rádiós interjúja, így volt ez a ma is. Ha röviden kellene összefoglalni mit mondott, akkor azt mondanánk, megnyerte a legötlettelenebb emeber címét az országban.

Egyben biztosak lehetünk, Orbán a járványt lezártnak tekinti, úgy gondolja, az európai átoltottság mértéke garantálni fogja, hogy az élet hamarosan teljes mértékben megszorítások nélkül, a régi kerékvágásban folytatódjon. Minderra abból következtethetünk, hogy már nem a járvány volt az interjú központi eleme, hanem a régi jól bevált sláger, a migráció.

Migránsok, migráns hadak dorombolnak, dörömbölnek Európa szinte minden ajtaján.

Tehát dörömbölnek a szárazföldi útvonalat lezáró ajtókon és dörömbölnek a tengeri útvonalat lezáró ajtókon is.” Bizony bizony eddig a koronavírus megakadályozta a dörömbölést, most viszont, hogy Európában kezd lecsengeni a járvány, újra itt vannak a migráns hadak. Orbán szavaival szemben inkább az jut eszünkbe, hogy eddig a valós helyzettel voltak elfoglalva a kommunikációban is, de most kell az új téma.

A Fideszben pedig akkora az ötlettelenség,

hogy semmi más nem jutott eszükbe, mint a migráció. Nem lennénk meglepve, ha hamarosan újra előkerülne Soros György neve is a kormánymédiában, riogatava az embereket. Bármit is mond Orbán, az már látszik, hogy a Fidesz ráfordult a 2022-es országgyűlési választásokra. Elkezdődött a riogatás és a pénzosztás, mint régi jól bevált recept. Kérdés, hogy tudja-e majd ellensúlyozni az egyre súlyosabb korrupciós helyzetet, és a hazaárulás határát súroló kínai- oroszbarátságot.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!