„Ha nem lopnátok…” Óriási pofonba futott bele a fideszes miniszter!

Fotó: Draskovics Ádám / Népszava

Így jár az a fideszes politikus, aki pökhendien azzal dicsekszik, hogy nem tudják lebuktatni a lopásukat! Hatalmas tockost kapott Varga Judit igazságügyi miniszter.

A fideszes miniszter azzal ment helybe a pofonért, hogy kitett egy videót a Facebook-oldalára, melyben azzal dicsekedett: az Európai Unió igazságügyi minisztereinek ülésén senki nem kritizálta Magyarországot azért, mert nem csatlakozott az Európai Ügyészséghez. Legalábbis Varga Judit ezt állította. A fideszes politikus szerint ez rossz hír a magyar ellenzéknek és azt üzente: érdemes lenne abbahagyni az Európai Ügyészséggel kapcsolatos politikai hangulatkeltést.

A fideszes miniszter egy pökhendi beszólással zárta a posztját: „Ennyit erről! Amihez nem kötelező csatlakozni, ahhoz ne is kelljen! Bye bye!”

Varga Judit valószínűleg nem számított arra, hogy szavaira bármilyen válasz érkezik, ezért igencsak meglepődhetett, amikor Kálmán Olga, a DK politikusa reagált. „Ok, velem lehet beszélni” – kezdte bejegyzését a volt televíziós műsorvezető , majd alkalmazkodva a fideszes miniszter stílusához, óriási verbális pofont osztott ki neki:

„Ha nem lopnátok, akkor nem lenne szükség az Európai Ügyészségre. Ez ilyen egyszerű.”

Erre bizony Varga Judit nem igazán tud bármit mondani. Legfeljebb elgondolkodhat azon az igazságon, hogy ha valaki tolvaj, legalább ne dicsekedjen azzal, hogy még nem kapta el a rendőr.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!