Totális őrület a Fideszben! A pápa keresztényellenes, és nem is igazi, mert nem találkozik Orbánnal!

MTI-fotó: Kallos Bea

A Fidesz nevű szektában mindenki ellenség, aki nem kedveli Orbán Viktort – és ez alól még a pápa sem kivétel! A Hírt Tv-ben most bemondták: a pápa keresztényellenes magatartást tanúsít, és a már lemondott XVI. Benedek az eredeti pápa…

Nagyon elgurult a fideszes gyógyszer a Hír TV Sajtóklub című műsorában – fedezte fel a Népszava. Bencsik András ugyanis kijelentette: Ferenc pápa azzal, hogy csak három órás tartózkodást tervez hazánkban, meg akarja alázni Magyarországot. Ám az igazi probléma nem is a látogatás rövid időtartama.

A fideszes propagandistának az fáj: a pápa nem akar találkozni sem Orbán Viktorral, sem Áder Jánossal.

Amint azt mi is megírtuk, a katolikus egyházfő a szeptember 12-i Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra érkezve azért kerüli a magyar államfőt és miniszterelnököt, mert nem ért egyet Orbán Viktor menekültpolitikájával. Ezzel kapcsolatban a Hírt Tv műsorában elhangzott, hogy a menekültek kizárását elítélni az egyházfő részéről szuverén döntés, de Jézus tanításaira hivatkozva Bencsik János kijelentette: figyelmeztetnie kell a pápát:

„ha a Szentatya szeretne majd odafönt, amikor eljön az ideje, megbocsátást nyerni a Mindenhatótól, akkor ennek az lesz a feltétele, hogy ő is meg tud-e bocsátani”.

A fideszes őrület legdurvább része azonban még csak ezután jött.

A Demokrata főszerkesztője ugyanis olyannyira nem tudta megemészteni, hogy a pápa nem akar találkozni Orbánnal és Áderrel, hogy kijelentette:

„Ferenc pápa keresztényellenes magatartást tanúsít, amivel rendkívül súlyos kárt okoz a keresztény világnak.”

A fideszes propagandista annyira felhergelte magát, hogy még ennél is tovább ment, mivel még a katolikus egyházfő legitimitását is megkérdőjelezte! Ugyanis

Bencsik János szerint a már lemondott XVI. Benedek az eredeti pápa!

A demokrata főszerkesztője egészen pontosan úgy fogalmazott: imádkozik azért, hogy XVI. Benedek, akire „eredeti pápaként” hivatkozott, megpróbálja megvilágosítani a mostani egyházfőt arról, mi a felelőssége és kötelessége a keresztény világ vezetőjeként.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!