Orbán megbuktatására visszatér a taxisblokád legendás politikusa!

Újra visszatér a rendszerváltás egyik legismertebb politikusa! Palotás Jánost a taxisblokád idején ismerte meg az ország, most pedig azt mondja: a bűnszervezetként működő Fideszt és Orbánt meg kell buktatni.

Amikor fellázadt az ország és a taxisblokád miatt minden közlekedés megbénult, Palotás János bebizonyította, hogy rendkívüli érzéke van a válságos helyzetek kezeléséhez. Szerinte most is valami hasonlóval nézünk szembe, ezért is döntött úgy, hogy ismét beszáll a politikai ringbe és hajdani választókerületében elindul az előválasztáson. A Blikknek nyilatkozva elmondta:

ismét egy „rendszerváltó választásra van szükség”, mert a Fidesz mostani egypártrendszerűsége hasonlít az MSZMP-éhez.

A politikus most is egyéniben indul, s bár jelölését a Pálinkás József vezette Új Világ Néppárt támogatja, egyetlen párthoz sem kötődik. Mint mondta, azért akarja segíteni az ellenzéket, mert szerinte

a Fidesz-kormány bűnszervezetként működik.

Palotás szerint nem biztos, hogy ő nyer az előválasztáson, de abban igen, hogy olyanokat is odavonzhat az előválasztásra, illetve a választásra, akik egyébként nem mennének el szavazni.

Palotás János azt is felidézte, hogy

Orbán Viktor hatalommániákus felfogása már az első parlamenti ciklusában teljesen megmutatkozott.

„Nekem 1990-ben is negatív véleményem volt Orbánról és ez a negatív vélemény csak romlott és romlott. A tudományt ismerve soha nincs az, ami nem romolhat tovább, vagyis ezt valamikor meg kell állítani.”

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!