Sokkolta a németeket Orbán őrült döntése! Döbbenet, mire készül!

Orbán Viktornak sem az ország, sem az emberek élete sem számít, ha fociról van szó! A német állami televízió összeállítása szerint a világrekord magyar halálozási adatok ellenére a magyar miniszterelnök egyszemélyben döntött a budapesti teltházas Eb-meccsekről. Orbán szerint a meccsek még a parlamenti munkánál is fontosabbak!

Budapest lesz az egyetlen helyszín a futball Eb-n, ahol telt ház előtt rendeznek mérkőzéseket – pedig világszinten Magyarországon fertőződtek illetve haltak meg az egyik legtöbben a lakosság számához viszonyítva. Mindez a német ZDF televízió futball Eb-t beharangozó összeállításában hangzott el, amelyet a Népszava szemlézett. A német állami adó műsorában elhangzott:

a stadionok telezsúfolásáról Orbán Viktor döntött egyszemélyben.

A magyar válogatott sajtófőnöke ugyan azt nyilatkozta, hogy a járványügyi hatóságok határoztak a telt házról, de a riportban Kele János futballblogger, szakíró a miniszterelnök felcsúti háza előtt nyilatkozva kijelentette:

„A magyar járványügyi hatóságot Orbán Viktornak hívják,

ő döntött egyszemélyben arról, hogy telt ház előtt rendezik meg a mérkőzéseket.” A németek szerint ez óriási felelőtlenség, Németországban ugyanis a magas átoltottsági arányt sem fogadják el érvként, mivel a magyar lakosság olyan vakcinákat is kapott, amiket az Európai Unió nem hagyott jóvá. A ZDF-ben elmondták, hogy az Orbán-kormány 2010 óta 700 milliárd forint közpénzt költött el futballra és bemutatták az Orbán Viktor háza mellett felépült stadiont.

A német tévéseknek nyilatkozott egy magyar futballhuligán is, aki azt mondta: számára a meccseknél sokkal fontosabbak a szurkolói balhék.

A „szurkoló” kijelentette: a magyarok nem kérnek sem az EU-ból, sem a menekültekből.

Orbánt egyébként egyre inkább hatalmába keríti a futballőrület – erről árulkodik, hogy a Fidesz még a parlamenti ülésnapokat is az Eb magyar meccseihez igazítja. Idén ugyanis június 15-én lesz az utolsó rendes ülésnap és mint azt a Népszava megtudta,

a Fidesz frakció tagjait és az államapparátust figyelmeztették, hogy mindennel június 15-ig végezniük kell!

Június 15-én még egy sor törvényt – köztük a Fudan egyetemről szólót – megszavaznak majd napközben, de este hatra biztosan vége lesz a munkának, mert ekkor kezdődik majd a Puskás Arénában a Portugália elleni mérkőzés. Vagyis

Orbánnak a meccsek még az ország ügyeinél is fontosabbak!

A korábbi években a képviselők mindig tovább dolgoztak június közepénél – most viszont a futball az összes fontos országos teendőt háttérbe szorítja.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!