Újabb fokozatra kapcsolt a kormány: már ellenzéki politikusokat figyeltetnek meg

Czeglédy Csaba önkormányzati képviselő még áprilisban adott hírt róla, hogy egy autóból figyelték a házát, majd amikor elindult otthonról, azt észlelte, követik. Czeglédynek sikerült lencsevégre kapnia az autó rendszámát, amit a nyilvántartás szerint nem adtak még mki Magyarországon. Most viszont megtudtuk, kié az autó.

Czeglédy miután megtudta, hogy egy fantom rendszámmal követték, nem hagyta annyiban a dolgot és nyomozás indult egyedi azonosítójellel való visszaélés ügyében. A rendőrség most viszont közölte, hogy megszüntette a nyomozást, a határozatból pedig kiderül, hogy a

rendszám (PRT-076) valós, ám titkosítva van,

ezért nem található meg a nyilvános adatbázisokban! Azt is közölték Czeglédyvel, hogy “A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a fenti – valós – forgalmi rendszámú gépjármű használatára az adott helyen és időben a Rendőrség bűnüldöző tevékenységével összefüggésben került sor.”

A DK önkormányzati képviselője Facebook bejegyzésében megjegyzete, hogy “a gyanú szerint a gépkocsi a Nemzetbiztonsági Szakszolgálathoz tartozik.

Mindezek szerint az ellenzéki politikusok követése már mindennapos gyakorlat a Fidesz kézivezérelte belügyi szerveknél.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!