Saját belügyminiszterüket alázták meg a fideszesek: kivonultak Pintér meghallgatásáról

Nemcsak a bizottsági ülést, de saját belügyminiszterüket is bojkottálták a fideszesek a parlament népjóléti bizottságának csütörtök reggeli ülésén – adta hírül Facebook-oldalán a bizottság ellenzéki tagja, Szabó Tímea.

A fideszeseknek Korózs Lajossal, a bizottság MSZP-s elnökével volt bajuk. Azt akarták, hogy más elnököljön az ülésen. A Fidesz még tavaly tavasszal hirdetett bojkottot a bizottság ellen, miután Korózs videóinterjút készített egy magát mentőápolónak kiadó nővel, akiről később kiderült, hogy valójában nem volt az. Azóta a fideszesek hol bojkottálják az ülést, hol viszont megjelennek és szavaznak is.

Most valamiért újra a bojkotton volt a sor, ami már csak azért is érdekes, mert a bizottság épp Pintér Sándort, az operatív törzs vezetőjét akarta meghallgatni, aki eleget is tett a meghívásnak.

A fideszeseket azonban szemlátomást ez sem érdekelte, saját miniszterük meghallgatását is bojkottálták.

Hogy vajon egyeztettek-e az akcióról Pintérrel, az kétséges, nehéz ugyanis elképzelni, hogy ha a belügyminiszter tudta volna, hogy mire készülnek párttársai, akkor is vette volna a fáradtságot, hogy megjelenjen a bizottság ülésén.

Itt tekinthető meg Szabó beszámolója a Pintért is kellemetlen helyzetbe hozó fideszes akcióról:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!