Orbán bosszút áll a várható bukásáért! Az egész országot felperzseli!

Fotó: Stop.hu

Most már teljesen egyértelmű: ha jövőre meg is bukik, Orbán Viktor felperzselt országot hagy maga mögött. A kormányfő mindent tönkretesz, semmi sem drága neki, csak hogy az utódja sikertelen legyen.

Amikor kiderült, hogy a Fidesz több ezermilliárd forintot menekít ki különböző magánalapítványokba, sokan még csak arra gondoltak: Orbánék készülnek a bukásra, és egyfajta párhuzamos állam létrehozásával igyekeznek biztosítani a saját hátországuk anyagi biztonságát. Ám azóta több olyan dolog történt, ami arról árulkodik, hogy

Orbán Viktor bosszút áll a várható bukása miatt!

A Fidesz-kormány ugyanis sorozatban hozza azokat a döntéseket, amelyek károsak az ország számára, de a negatív következmények majd csak a 2022-es választás után fognak jelentkezni. Ilyen például a kínai Fudan Egyetem létrehozása, amelynek nincs olyan eleme, ami ne menne szembe a magyar érdekekkel: ingyen adunk egy hatalmas területet Kínának, a kommunista országtól veszünk fel hitelt, hogy kampuszt építsünk nekik, hogy aztán ezt az adósságot még évtizedekig nyögje a magyar nép. Ez a kormányzati tudatos károkozás mintapéldája. Paks 2 finanszírozása is úgy módosult, hogy annak a levét a következő kormányok igyák meg:

a felvett orosz hitel törlesztése elhúzódik, 2031-ig csak a kamatokat fizetjük, a tőkét pedig még később.

Vagyis a Fidesz ezt a terhet is a következő kormány(ok) nyakába varrta. A bérlakások eladása is Orbán bosszúja: a miniszterelnök tudja, hogy akik ilyen lakásban élnek, még a 15-30 százalékos nyomott áron sem tudják majd megvásárolni az ingatlant amelyben laknak. De sebaj, majd jönnek a fideszes ügyeskedők meg a lakásmaffia, akik a töredék áron vásárolt ingatlanokat akár már másnap piaci áron értékesíthetik – és persze tíz- vagy százmilliókat kaszálnak.

Eredmény: az olcsó bérlakások eltűnnek, tízezrek válnak hajléktalanná, és mindez a következő kormány nyakába szakad. Orbán Viktornak láthatóan csak egy cél lebeg a szeme előtt: az, hogy az utódja sikertelen legyen. Ezért ha kell,

Orbán akár az egész országot tönkreteszi, kifosztja és eladósítja, semmi sem drága neki!

Már most bosszút áll a várható bukásáért és nem mellesleg előkészíti a terepet a visszatéréséhez. Ha ugyanis a következő kormány nem tud megbirkózni a Fidesz által összehozott bajokkal, az Orbánhoz hű média teli torokból azt harsogja majd: mennyivel jobb volt, amíg a Fidesz volt hatalmon… Ez Orbán Viktor terve, amiért akár az egész országot is kész feláldozni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!