Gasztronómiai ámokfutás – emberére akadt Németh Szilárd

Németh Szilárd legfontosabb politikai képessége a pacalpörkölt. Esetleg még a gulyás, de ezen kívül nem tudunk mondani semmit, amivel sikerült volna előrébb vinni az ország sorsát. Ráadásul, a zsírosabbnál zsírosabb kajákat ki is posztolja a Facebookra. Most viszont emberére akadt.

Német vonzódását a zsírhoz nem tudjuk megmagyarázni, mint ahogy azt sem, hogy miért is kell ezeket kitenni a facebookra. Az alábbi kép a következő szöveggel került ki: “Vacsorára fúzió a köbön. Chili con carne bacon-be tekert debrecenivel, tükörtojással, csipetkével, füstölt sajttal és rengeteg cigánypetrezselyemmel.”

 

nemeth szilard kaja
Fotó: Németh Szilárd/Facebook

Szabó Tímea a Párbeszéd politikusa pedig erre reflektálva készített egy paródia képet, amellyel minden ízlelőbimbóval rendelkezőt megnevettetett. Tegyük hozzá, az ő összetevői százszor ütősebbek mint Németh Szilárdé: “az alap nekem is chili con carne, de nekem szardiniával, nutellával, mackósajttal, egy kis csemegeuborkával és tejszínhabbal. A tetejét pedig egy kis mirelitborsóval bolondítottam meg. Jó étvágyat! És köszönöm neked a tippeket, Szilárd! ❤ – írja Szabó Tímea. Úgy látszik, ebben a kampányban a gasztronómia központi helyet fog elfoglalni, krumplival, párizsival és egyéb nyalánkságokkal együtt! Mi mindenestre jót nevettünk Szabó képén, néha a komoly politikai munkába belefér egy kis vicc is!

szabo timea kaja
Fotó: Szabó Tímea/Facebook
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!