Fény derült a hazugságra – Saját embere buktatta le Orbánt!

Orban ideges őrjöng

Ki ne emlékezne Orbán Viktor hősies győzelmére, mikor egyedül szembeszállt az egész Európai Unióval és térdre kényszerítette a jogállamisági mechanizmust?!

A kormánypárti sajtó hetekig attól volt hangos, hogy a kormányfő megakadályozta annak bevezetését. Csakhogy hiába a Fidesz álomvilága, néha előfordul, hogy a valóság arcul csapja őket.

Most épp Domokos László, korábbi fideszes képviselő, jelenlegi ÁSZ-elnök volt az, aki kipukkasztotta Orbán hősies uniós menetelésének álombuborékát, mikor arról beszélt, hogy

“elfogadásra került az úgynevezett jogállamisági mechanizmus, ami további bizonytalansági tényező lehet a költségvetés tervezése, majd végrehajtása során is!”

Tehát szerinte előfordulhat, hogy a jogállamisági problémák miatt az uniós források érkezésével bajok lesznek, ami érdemi kihatással lehet a bevételekre, ezzel pedig egy olyan problémára figyelmeztetett az Állami Számvevőszék elnöke, ami a kormánypárti médiumok szerint már nem is létezik, mivel azt a miniszterelnök legyőzte!

Persze ez a figyelmeztetés már nem kap visszhangot az állami médiában, mivel azzal egyértelmű lenne, hogy korábban Orbán is és a teljes kormányzat, valamint a hozzájuk hű médiumok, szemrebbenés nélkül hazudtak az embereknek!

Ha Ön is fontosnak tartja, hogy kiderüljön az igazság, ossza meg ezt a cikket, pukkasszuk ki együtt a Fideszes álombuborékot!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!