Nagyon kínos! Orbánt gyalázó színésztől lopott szlogent a Fidesz!

1122 Clooney Orban

George Clooney nem kedveli az Orbán-kormányt, egy fideszes államtitkár mégis a világsztár reklámjából vett szlogent nyúlta le, hogy a fiatalokat rávegye az oltás beadására.

Nem sok kreativitás szorult a Fideszbe – ezt Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár bizonyította be, amikor pénteki sajtótájékoztatóján a középiskolások oltásáról beszélt. A fideszes politikus ugyanis azzal próbálta az oltáson való részvételre buzdítani a 16 és 18 év közötti fiatalokat, hogy figyelmeztette őket:

„No vakcina, no party.”

Az államtitkár ezzel valószínűleg arra célzott, hogy aki nem oltatja be magát, az nem is szórakozhat, de azt már nem gondolta végig, hogy ez a szlogen kitől is származik. Az eredeti szállóige ugyanis George Clooney színész egyik reklámjában vált világhírűvé, amelyben bulizó nők azzal zárják ki a világsztárt a bulijukról, hogy „No Martini, no party.” Ezzel még nem lenne nagy gond, lopott már ennél többet is a magyar kormány, a dolog pikantériáját inkább az adja, hogy

George Clooney néhány hónapja keményen nekiment Orbán Viktornak,

amikor a világban tomboló düh és gyűlölet kapcsán őt hozta fel egyik példának. Erre persze az összes fideszes propagandista nekiesett, megpróbálva bebizonyítani, hogy az Oscar-díjas színész Soros embere, de Clooney sem hagyta magát és azt üzente vissza: „zavarban lennék, ha nem állnék ki olyan emberekkel szemben, mint Orbán.” Majd még azt is hozzátette: „Várom a napot, amikor Magyarország újra rátalál arra, ami egykor volt.”

Ehhez képest

nagyon kínos, hogy a fideszes államtitkár eredeti gondolat hiányában egy Orbánt gyalázó színész reklámját nyúlta le!

Kíváncsian várjuk, hogy az Orbánhoz közeli körökben milyen következménye lesz ennek a sajnálatos botlásnak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!