Kitört a háború a Fideszben – Egymásnak feszült Orbán két szövetségese!

Orban ideges őrjöng

Korábban beszámoltunk róla, hogy Lázár János a Telexnek adott egy interjút, melyben mindamellett, hogy a magyar politika hiányosságaira, átlátszó és üres ígérgetésére hívta fel a figyelmet, beszólt egyik párttársának is.

A lapnak adott interjúban az ex-miniszter kiemelte:

“Simonka Györggyel az én problémám nem az, hogy itt van, hanem hogy ide került, mármint hogy közénk került.”

A békési fideszes ügyeivel kapcsolatban Lázár úgy fogalmazott, hogy “Simonka a bíróságon fejezi be a politikai pályafutását”, valamint hozzátette, hogy szerinte “sokat segítenének a Fidesznek, ha ezek az ügyek nem lennének”.

(Lázár ide érti például Boldog István és Mengyi Roland elleni eljárásokat is, mivel ezek sem pártja népszerűségét erősítették.)

A megjegyzéseket természetesen Simonka György nem hagyta annyiban és visszaszólt Lázárnak, ezzel pedig egy nyílt, belső háború bontakozik ki a Fideszen belül.

Az ATV-n keresztül üzent az ex-miniszternek a költségvetési csalással vádolt képviselő, aki kijelentette: “Lázár soha nem fogja tudni überelni azt az ezernyi fejlesztést, amit mi az elmúlt években közös erővel sikeresen megvalósítottunk.

Ha ebben a körzetben ezt a mandátumot nem nyerem el, akkor nincs kétharmad és ő sem kerülhetett volna ilyen megtisztelő pozíciókba.”

Simonka azon is felháborodott, hogy szerinte Lázár akarja eldönteni, ki meddig politizálhat, illetve, hogy a párttársa által felemlegetett bírósági tárgyalás, övön aluli ütés volt, valamint, hogy egy folyamatban lévő ügyről ítéletet mondani még törvénytelen is.

A békési fideszes szerint pedig az ártatlanság vélelme őt is megilleti.

Simonka ellen többek között különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás – számolt be róla a 444.hu, hozzátéve, hogy két rendbeli, hatósági eljárásban elkövetett vesztegetés gyanúja miatt is kihallgatták már a fideszes országgyűlési képviselőt.

Lázár János: “megy a bla bla és nincs semmilyen konkrétum”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!