Kiderült, hova költöznek Mészárosék: ezt a luxusvillát még Rogán is megirigyelné

Budapest egyik legdrágább környékére, a Széchenyi-kilátó közelébe költözik új otthonába Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andreaderítette ki a Telex.

A 444 tudomása szerint az épületet tavaly 1,14 milliárd forintért hirdették. A ház a Karmelita kolostorhoz hasonló páratlan panorámával rendelkezik, gyakorlatilag egész Budapest látható az ablakaiból.

A ház négy szintes, a villa alapterülete a kiszolgáló helyiségekkel együtt közel 900 négyzetméter. Külön 186 négyzetméteres wellness részlege is van, a szaunán kívül megtalálható benne egy 14 méter hosszú, feszített víztükrű úszómedence is. A teremgarázs is párját ritkítja: közel 200 négyzetméteres, a benti és a kinti parkolóhelyekkel együtt állítólag 10-12 autót is le lehet parkolni benne. Csak a nappali 88 négyzetméter és a 7 szobán felül rendelkezik 4 fürdőszobával is.

A ház jelenleg felújítás alatt áll, a Telex szerint Mészáros építtet magának még egy “jókora verendaféleséget”.

A ház négy lakását tavaly novemberben egyszerre vásárolta meg az Art-Com Kft., melynek tulajdonosa az EKHO magántőkealap, melynek kezelője a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!