Mészáros-Várkonyi: semmit sem bíztak a véletlenre

Fotó: Várkonyi Andrea hivatalos oldala, MTI | Bodnár Boglárka

Igazi politikai bulvár téma Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szerelme, mely lassan-lassan a szemünk előtt szökkent szárba. Véletlenek viszont nincsennek, a HVG szerint komoly felépített kampányban tudtunk meg mindent, amelyet profi kommunikációs csapat irányított.

Nem is lehet sok kétségünk afelől, hogy Várkonyinak meg volt a megfelelő ismertsége olyanok felé a média világában, akik ezt le tudják vezényelni, Mészáros Lőrincnek pedig a pénze, hogy meg is tudják őket fizetni. Ne is csodálkozzunk ezen, minden egyes pillanat a médiában, ami Mészáros Lőrincről szól, az szól egyben a NER-ről, a luxus-jobboldalról,  a Maldív-szigeteken a koronavírus járvány közepén eltöltött napokról, a jachtokról és magánrepülőkről.

Mindenről, amiről egy átlag magyar soha nem is álmodhat.

A HVG megpróbálta rekonstruálni a nyilvánosságban eddig megjelent, illetve különböző háttérinformációk alapján, hogy miként is lett tálalva az “álompár” tervezett házassága az elmúlt időszakban. A mozaikdarabok összerakása során arra a megállapításra jutottak, hogy

profik szervezték a nyilvánosságban való megjelenést,

a stratégia pedig az volt, hogy a teljes titkolózás helyett, folyamatosan kis információmorzsákat csepegtettek a média számára. Megfigyelték például, hogy Várkonyi Facebook- és Instagram-oldaláról mindig gyorsan törölték a Mészárosra utaló kommenteket, ám a közösségi médiában máshol engedték megjelenni azokat.

Aztán amikor a pletykák arra a szintre értek, hogy már azt feltételezték, hogy Várkonyi terhes, gyorsan közbeléptek, és a kormányközeli Borsnak hirtelen az jutott eszébe, hogy megkérdezzen magyar hírességeket, vállalnának-e 40 év felett gyereket, és hogy-hogy nem, épp a műsor nélkül maradt tévés volt az első, aki lenyilatkozta, hogy ő bizony el sem tudja képzelni.

Aztán következett a jegygyűrű megvillantása a bulvár médiában, ám titkolózva, hogy kitől is kapta, majd véletlenül valaki lefotózta, ahogy éppen leszálnak a repülőről Dubajból hazatérve, és végül jött a nagy bejelentés, amelyről azóta mintha csak hírzárlat lenne, sehol egy új hír, sehol egy újabb repülőút, teljes a hallgatás.

Van is ok rá, ők ketten együtt a jelképei annak, hogy a Fidesz hogyan nevelte és hízlalta fel a pénzünkön a saját oligarcha rétegét, és őket látva sokaknak nyílik ki a bicska a zsebében.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!