Zseniális húzással csapott oda a professzor az aljas kormányzati propagandának

Fotó: AFP/ FREDERICK FLORIN

Felkavarta a kedélyeket a kormány vakcinák hatásáról szóló hamis, hiányos és manipulatív táblázata. Sorban szólaltak meg a szakma képviselői, elsőként Karikó Katalin, felhívva a figyelmet a táblázat teljesen félrevezető adataira.

Számos szakember szólalt meg a napokban ebben a kérdésben, hogy milyen adatok feltüntetése lenne szükséges ahhoz, hogy valós képet kaphassunk a vakcinák hatásáról a megbetegedés és  halálozás tekintetében. Ilyen alapvető, ám a táblázatból hiányzó adat, hogy

  • melyik vakcina mennyi ideje van használatban,
  • melyik vakcinát adhatták krónikus betegeknek és melyiket nem,
  • milyen életkorú csoportok milyen arányban kaptak a vakcinákból.

Ezek nélkül a táblázatban szereplő számok értelmezhetetlenek. Mérő László matematikus, az ELTE Pszichológiai Intézetének és a Babeș–Bolyai Tudományegyetemnek professzora egy zseniális, mindenki számára teljesen érthető, a tudományos értekezéseket mellőző  táblázattal mutatatta be, hogy miért is nem szabad a kormány táblázatát komolyan venni. Az eredeti kormánykiadvány vakcina mezőit újságcímekre cserlte ki, és ezt olvasva rögtön leesik mindenkinek, miért is hamis a kormányzati propaganda kimutatás.

mero laszlo ujsagcimes tablazata

Forrás: Facebook/Mérő László“A vak is látja: Ha drága az életed, Dörmögő Dömötört vagy esetleg Ifjúsági Magazint olvass, ne Életet az éveknek vagy pláne Nyugdíjas Magazint! Hiteles számok hiteles forrásból!” – írta Mérő Facebook posztjában.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!