“Perverz kukkoló” – Kövér kiakadt, miután Szabó Tímea lefotózta a szavazás alatt

Kövér Lászlót nem köthette le túlságosan, hogy a Fidesz elkezdte kiszervezni kedden a maradék állami vagyont, a törvényjavaslatról szóló szavazás közben ugyanis még arra is jutott ideje, hogy Magyar Nemzetet olvasgasson – szúrta ki Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke.

Nem is akármilyen cikket választott Kövér, a címe az volt, hogy

“Szerelem, szeretet és szexualitás”.

(Ez első hallásra elég furcsának tűnhet egy Kövér-féle karaktertől, de csak amíg el nem olvassuk, miről szól a cikk. Mielőtt valaki azt gondolná, hogy a házelnökben titokban feltámadt a hősszerelmes, ki kell ábrándítanunk, a cikk ugyanis tökéletesen illeszkedik a házelnök személyéhez. Azt fejtegeti, hogy az elmúlt évtizedekben hogyan vált egyre deviánsabbá a nyugati civilizáció, hogyan lett normális az eltérő szexuális orientáció, ellentétben a heteroszexualitással és a természetes szaporodással, amit ma már abnormálisnak kezelnek. Ha valaki kíváncsi a cikkre, az ITT tudja elolvasni.)

Szabó titokban lefotózta Kövért olvasás közben, a fotót pedig közzétette a Facebook-oldalán. Ez már nem kerülte el Novák Katalin családügyi miniszter figyelmét sem, aki gyorsan be is köpte a képviselőt Kövérnél. Szabó szerint Kövér ekkor kiakadt, és “perverz kukkolónak” nevezte őt.

“Jelezném, hogy mentálhigiénés megfontolásból eszem ágában nincs házelnök urat kukkolni. Itt ül előttem, sajnos nem tudom nem észrevenni, amit csinál. Elég baj ez nekem”

– kommentálta a sértést Szabó.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!