Kitálalt az ellenzéki képviselő: “Nem akárhol sörözött Orbán, itt vannak a megdöbbentő részletek”

Fotó: Orbán Viktor / Facebook

“Nem akárhol sörözgetett Orbán Viktor a hétvégén. Abban a Fortuna utca 21. szám alatt található 21 – A Magyar Vendéglőben fogyasztott, ami a Zsidai csoport része és amely Zsidai Zoltán Roy üzlethálózatához tartozik”

– írta friss Facebook-bejegyzésében Kassai Dániel, a XVIII. kerület független önkormányzati képviselője.

Kassai kifejtette: az üzlethelyiséget egykor a Magyar Nemzeti alapítványa, a Pallas Athéné Domus Animae revonálta 4 milliárd forintból. Eleinte doktori képzési központ céljából újították fel, később azonban kibővítették egy étteremmel is. Nem sokkal a felújítás után – szokatlan olcsó bérleti megállapodással – adta ki az önkormányzat Zsidaiéknak. Az ügylet akkora port kavart, hogy egyetemisták – Gulyás Márton vezetésével – egy rövid időre el is foglalták az éttermet egy erőszakmentes tiltakozás keretében.

Kassai azt is elmesélte, hogy Zsidai jóban van a miniszterelnök lányával, Orbán Ráhellel is, akiről korábban úgy nyilatkozott:

„agilis, intenzív és okos lány, akinek jó iskolái voltak, és rengeteget akar tanulni.”

Nem Orbán volt egyébként az egyetlen, aki látványosan elkezdte népszerűsíteni a megnyitó teraszokat a hétvégén. Így tett a teljes Fidesz-vezérkar, illetve Fidesz-közeli celebek is, akiknek friss hírek szerint még fizetett is ezért egy Orbán Ráhelhez köthető cég.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!