Börtönbe kerülhet a manipulátor – tovább gyűrűzik a botrány a kormányzati táblázat miatt

Fotó: AFP

Futótűzként terjed el az interneten az a táblázat, mely a Kormányzati Tájékoztatási Központ Facebook oldalán jelent meg, és a táblázat értelmezéséhez elengedhetetlenül szükséges adatokat nem tartalmazva próbálta manipulálni a közvéleményt az oltások veszélyét illetőleg. Azonban most ezzel most nagyon mellé lőttek.

Egyrészt a táblázat matematikailag is hibás összegző sorokkal rendelkezik, de ami ennél is fontosabb,

olyan adatsorokat tartalmaz, amely alkalmas a vakcinákba vetett bizalom aláásására!

Ugyanis, olyan alapvető információkat nem tartalmaznak a táblázat sorai, hogy melyik vakcinánál mennyi idő alatt következtek be a bemutatott esetszámok, illetve,hogy melyik vakcinával oltják a krónikus betegeket, illetve melyikkel nem.

Először Karikó Katalin nemzetközi hírű magyar tudós, akinek szabadalma alapján fejlesztették ki a Covid-19 elleni Pfizer–BioNTech-vakcinát reagált, és egészítette ki a táblázatot, lerántva a leplet arról, hogy így, ebben a formában az adatok hamisak, azok csak a közvélemény megtévesztésére és egyes vakcinák lejáratására alkalmasak. Ez pedig, még a kormány saját maga által meghozott rémhírterjesztésről szóló jogaszbályába is ütközik, ezért Szél Bernadett

rémhírterjesztésért jelenti fel a kormányt,

jelezte Facebook posztjában. Ha nem csak a hamis adatokra kíváncsi, hanem az igazságra is, akkor olvassa el a következő cikkünket, amelyben Karikó Katalin mondja el a valós tényeket:

Durva hamisításra derült fény, Karikó Katalin mutatta meg, mit akartak Orbánék elhallgatni

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!