Kiverte a biztosítékot Orbán az interjúval – képébe röhögött az embereknek

Fotó: MTI

A ma reggeli rádiós interjúját Orbán úgy fűszerezte bicskanyitogatós kacarászással, mintha nem halt volna meg a járvány elhibázott kezelése miatt 26 ezer ember hazánkban. Azt is megtudtuk, mi az ami ekkora örömre ad okot a miniszterelnöknek.

„Rám is vár egy korsó sör a teraszomon”

– vágta a képébe a magyaroknak a miniszterelnök, mintha a Karmelita kolostor utólag odaépített teraszán nem tehetett volna azt eddig is, amit csak akart. De nem csak ennek örült Orbán, elfeledve az áldozatok számát, hanem annak is, hogy elérhetjük a jövő héten a 4 millió oltottat is, aminek köszönhetően a védettségi igazolvánnyal rendelkezők előtt megnyílnak a színházak, táncszínházak, mozik, fittness-termek, sportesemények, jégpályák, állatkertek, vadasparkok, cirkuszok, múzeumok, szállodák és az éttermek belső helyiségei is, ami semmi mást nem fog okozni, mint

egy új törés mentén fogja kettéosztani a társadalmat.

Ráadásul egy jókora hazugsággal is megfejelte Orbán az indoklását, mikor azt mondta, hogy “aki egy oltást kapott, az lényegében védettnek tekinthető”. Ugyanis, bár az első oltás is ad már egy -ha nem is 100 százalékos- védelmet, de csak az oltás beadását követő két hét múlva! Nem tért ki arra a miniszterelnök, hogy mi lesz azokkal, akik átestek a fertőzésen, de nem voltak tesztelve (mert például a háziorvosuk nem küldte el őket), vagy akiknek van védettségi igazolványuk, de nem rendelkeznek antitestekkel.

Azt sem lehet tudni egyelőre, hogy mi lesz a sportegyesületek edzéseivel, ahova jelenleg csak igazolt sportolók járhatnak, újra megnyílik-e a lehetőség, a nem versenyszerűen sportolók rendszeres edzéseire.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!