Aggasztó hír érkezett a volt külügyminiszterről

Kórházba vitték Kovács László volt külügyminisztert, írja a Blikk. Nemrég egy idősek otthonába költözött, innen került kórházba. Kovács állapotáról nincs bővebb információ, információ, a család csak annyit közölt, hogy „egészségi állapota folyamatos orvosi ellátást igényel, nyugalomra van szüksége”.

– Az a telefonszám, amelyen évtizedeken keresztül értekeztünk, már nem él. Két másik barátjával napokon keresztül hívogattuk, de egyikünk sem érte el – mondta sóhajtva Hiller István a Blikk kérdésére.

“Rendszeresen beszéltünk a legutóbbi időkig, aggódunk, hogy mi lehet vele, mert semmit sem tudunk róla”

– tette hozzá Hiller. Kovács László a magyar külpolitika egyik meghatározó alakja volt egészen visszavonulásáig, meghatározó kapcsolatrendszerrel. 1994 és 1998 között a Horn-kormány külügyminisztere volt, majd 2002 májusától 2004 novemberéig Medgyessy Péter kormányában és egy hónapig a Gyurcsány-kormányban is betöltötte ezt a posztot. 2004. november 18-án az Európai Bizottság adó- és vámpolitikai biztosa lett. 2010 februárjában az első Barroso-bizottság mandátumának lejárta után hazatért Brüsszelből. 2010 májusától 2014-ig ismét országgyűlési képviselő volt

Mielőbbi jobbulást kívánunk neki!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!