Rejtélyes autóból figyelik az ellenzéki politikust! „A Fidesz már nagyon fél”

Több idegen szervezetten figyeli a DK egyik politikusának a házát, az autójuk rendszámáról pedig kiderült: ilyet még csak ki sem adtak Magyarországon. A megfigyelt ellenzéki politikus szerint „a Fidesz már nagyon fél.”

„A Fidesz most éppen a titkosszolgálatot küldte rám” – állítja Facebook oldalán a DK szombathelyi jelöltje, Czeglédy Csaba. A politikus azt írja: napok óta látja, hogy idegenek szervezetten figyelik a házát, amikor pedig elindult az autójával, pont úgy követték, ahogy a filmekben. A politikus azonban túljárt követői eszén: „Mivel helyismerettel nem rendelkeztek, könnyedén mögéjük kerültem, így a mellettem ülőnek sikerült lefényképeznie az autót. A sötét Mazda rendszáma jól látható: PRT-076.

Kissé bepánikoltak, amikor feltűntem mögöttük.”

Mivel az Ügyfélkapun keresztül minden gépjármű lényeges adatait le lehet kérni, Czeglédy megpróbálta kideríteni, kié lehet az őt követő autó. Ekkor érte a meglepetés:

A hivatalos nyilvántartás szerint a Mazdán lévő rendszámot soha nem adták ki Magyarországon!

A politikus ezt követően tette ki a Facebookra a rejtélyes járműről készült fotót és a hivatalos gépjármű-nyilvántartástól kapott választ.

„Vajon rajtam kívül még hány ellenzéki politikust figyeltet meg a Fidesz? Hányunk háza előtt állnak autók, hányunk telefonjait hallgatják le, hányunk e-mailjeit olvassák? Vajon

mi lesz a következő lépés, a lakásaink bepoloskázása, gyermekeink vegzálása?”

– tette fel a kérdést Czeglédy, aki szerint „egy azonban mindezekből teljesen biztos: a Fidesz már nagyon fél.” Majd kissé pikírten megjegyzi: persze, az is lehet, hogy csak a véletlen műve, hogy idegenek sétálgattak céltalanul a lakása környékén, üldögéltek egy padon a ház mellett két fokban, és járkálnak hamis rendszámmal a városban – bár utóbbi miatt azért kéri a rendőrség hatékony fellépését. A követőit pedig arra buzdítja: ha bárhol látnák a PRT-076 rendszámú Mazdát, fotózzák le a benne ülőket bizonyítéknak. Ez előre is köszöni, majd megjegyzi: „izgalmas egy év lesz ez a választásokig.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!