Nem jött be az online kampány, telefonon folytatja az ellenzék lejáratását a Fidesz

Nem válthatta be a hozzá fűzött reményeket a Fidesz online “tájékoztató kampánya”, amit annak érdekében indítottak, hogy oltásellenesnek állítsák be az ellenzéket, Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn ugyanis bejelentette, hogy a kampányt telefonon folytatják – írja a 24.hu.

Hollik úgy fogalmazott: az elmúlt napokban megerősítést nyert, hogy a baloldal “nem hajlandó felhagyni az oltásellenes kampánnyal”. Ezt igazolja szerinte, hogy továbbra sem vonták vissza azt a parlamenti határozati javaslatukat, amellyel “ellehetetlenítették a keleti vakcinák használatát”.

“Ráadásul politikusaik és a baloldali portálok töretlenül folytatják a vakcinaellenes aknamunkát, csak a módszer változott: a direkt támadást felváltották a sunyi, ravasz elbizonytalanító megszólalások”

– magyarázta Hollik, és azt is elmondta: ezt rendkívül felelőtlennek tartja, hiszen “közvetlenül emberi életeket sodornak ezzel veszélybe”.

Hollik vádjaiból természetesen egy szó sem igaz, az ellenzék sosem volt oltásellenes, csak azokat a vakcinákat fogadta fenntartásokkal, amelyeket nem ellenőrzött és engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség. Hogy miért nem állják meg a helyüket a Fidesz oltásellenes vádjai, arról bővebben itt írtunk:

Egyedül Orbán tehet az ellenzék állítólagos oltásellenességéről

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!