Most jött! Orbán sürgős nyilatkozatot adott ki!

A tomboló járvány közepén, miközben hétpercenként meghal egy magyar és a 300 ezer munkanélküli fele semmilyen ellátást nem kap, Orbán Viktor fontos nyilatkozatot adott ki.

A miniszterelnök láthatóan sürgősnek tartotta, hogy megszólaljon, mivel álláspontjáról Havasi Bertalan sajtófőnök tájékoztatta a Magyar Távirati Irodát. A Magyarországot sújtó halálos járvány és gazdasági válság közepette kiadott közlemény szerint

Orbán Viktor ellenzi az európai futballban a Szuperliga létrehozását!

A nyilatkozat leszögezi: „Orbán Viktor üdvözli az UEFA, a labdarúgás európai szervezetének azon álláspontját, amely határozottan kiáll az európai Szuperliga létrehozására irányuló törekvések ellen, és hitet tesz a sportág európai szintű egysége és a szolidaritás elve mellett.”

Mint ismeretes, tizenkét európai topklub hétfői bejelentése szerint elindul a régóta tervezett Szuperliga, évről évre összesen húsz résztvevővel. Ez a hír pedig láthatóan elérte Orbán ingerküszöbét, mert félretéve mindent, azonnal reagált rá. „Magyarország meggyőződése, hogy a világ legnagyszerűbb játékának szépségét és emelkedettségét éppen az adja, hogy ez a sportág mindenkié, és nem sajátíthatják ki maguk számára a leggazdagabbak” – írja az a miniszterelnök, aki felcsúti háza végébe egy stadiont építtetett.

A járványtól sújtott magyar embereknek ezzel

Orbán azt üzeni, tudja, mivel kell foglalkoznia!

A halálos áldozatok számának említésétől a kormányfő láthatóan úgy tart, mint ördög a tömjéntől, de a jelek szerint számára a focinál semmi sem lehet fontosabb…

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!