Leleplezték Orbán vejét – Feljelentést tettek a rendőrségen a járványvédelmi szabályok megsértéséért!

A kormány még november közepén rendelte el a vendéglátóhelyek, szállodák bezárását a koronavírus miatt. A szigorú járványvédelmi szabályok azóta is érvényben vannak, de úgy látszik, egyesekre nem vonatkoznak az előírások!

Hadházy Ákos közösségi oldalán tette közzé leleplező bejegyzését, melyben mint írja

“Úgy tűnik, Tiborcz luxus szállodájára nem vonatkoznak a szigorú járványvédelmi szabályok”.

Az ellenzéki képviselő több jelzést is kapott arról, hogy a turai Botaniq hotel a járvány alatt is üzemel, annak parkolója főként a hétvégi napokon van tele luxusautókkal.

Ezt Hadházy képekkel is alá tudja támasztani, aki maga is ellátogatott a helyszínre, ahol azt tapasztalta, hogy “Tiborcz szállodája minden jel szerint minden további nélkül üzemel”. Szombaton, mikor ottjárt “luxusautók álltak a parkolóban, a személyzeti parkolóban is jócskán voltak autók”, “egy hölgy és egy úr pedig éppen akkor, szombat este hétkor érkezett a kapuhoz, a portás egy papírlapból (vendéglista) ellenőrizte a nevet, majd a kastély főbejáratához irányította a vendégeket” – számolt be róla az országgyűlési képviselő a bejegyzésében.

Hadházy kiemeli, hogy a jelenleg is érvényben lévő rendelet szerint a szállodák csak üzleti vagy oktatási céllal érkező vendégeket fogadhatna,

az azonban szerinte valószínűtlen, hogy “valaki szombat este érkezik a párjával üzletelni vagy okosodni a fővárostól egy órányira fekvő luxus kastélyba.

És nagyon valószínűtlen, hogy a hétvégén érkező Porschék, BMW-k, T (Tiborcz) -osztályos Mercik, Teslák tulajdonosainak is pont hétvégén jut eszébe bizniszelni. Persze ha szólít a kemény kötelesség…”.

Hadházy végül bejelentést tett szombat este a rendőrségen a járványügyi szabályok megsértése miatt. “A héten megpróbálom megtudni, mire jutott a szerv, milyen oktatás folyt Turán?” – teszi hozzá.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!