Európa legnagyobb őrültsége következett be ma Magyarországon

Tegnap Orbán diadalittasan bejelentette, hogy meg van a 2,5 milliomodik beoltott magyar, így mától indul a korlátozások enyhítése. Azt, hogy hazudott, már megszoktuk, de most tízezrek életével játszik.

Minden szakember megegyezik abban, hogy Magyarországon az Orbán által bejelentettel szemben, maximum 900 ezer-egymillió ember kapott védettséget oltás által, hiszen a második oltástól számitott 10-14 nap a teljes védettség kialakulása, de az első oltás utáni részleges védelmkialakulásáig is el kell telnie ugyanennyi időnek. Orbán ennek ellenére nyitott,

miközben a mai napon 311 fővel csúcsot döntött a halottak száma!

Erre értelmes magyarázat nincs, hogy egy hullám tetőzésekor, vagy annak platóján kezdjen el valaki enyhíteni a korlátozásokon. Portugáliában komoly következményei lettek a tavaly karácsonyi, túl korai nyitásnak. Balkányi László, az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ volt tudásmérnökeszemléletes példával jelezte, mi a fő probléma: ha egyországot egy nap alatt egyszerre, teljes egészében beoltanak, vagy két hét szigorú zárás van, akkor a zárásnak érezhető járványlassító hatása van, mert elvágja a terjedési utakat, míg az első esetben az átoltottság nem jelent semmit legalább két hétig.

Azonban egy válasz lehet arra, Orbán miért is kockáztatja a negyedik hullámot. Erről itt írtunk részletesen:

Kiderült Orbán titka: ezért kockáztatja a negyedik hullámot?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!