Deutsch: Orbán nem ragaszkodik a hatalomhoz!

Döbbenetes interjút adott a Telexnek Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője olyanokat mondott, hogy Mészáros Lőrinc tisztességesen gazdagodott meg, a magyar sajtóban nincs jobboldali túlsúly, Orbán Viktor pedig nem gazdag és nem ragaszkodik a hatalomhoz. És egyszer sem röhögte el magát!

Úgy tűnik, Deutsch Tamás egy olyan párhuzamos valóságban él, ahol minden fordítva van. A Fidesz EP-képviselője a terjedelmes interjúban ugyanis olyan elképesztő dolgokat állított, mint hogy a Fidesz-közeli befektetők nem vették meg a fél magyar sajtót, a KESMA médiumait nem politikai utasításra ajándékozták üzletemberek egy fideszes médiaalapítványnak, a közéleti kiadványok terén pedig még mindig baloldali, liberális túlsúly van. Deutsch leglegvadabb állításai azonban mégis Orbán Viktorral és Mészáros Lőrinccel kapcsolatosak.

Deutsch szerint a Mészáros Lőrinc gázszerelő tisztességes úton lett pár év alatt milliárdos!

A fideszes EP-képviselő szó szerint ezt mondta: „Én a vagyonátmentő kommunistákon kívül mindenkiről, aki ma Magyarországon a leggazdagabb top 50-ben, 100-ban vagy 1000-ben van, kénytelen vagyok elhinni, hogy volt az életében egy olyan teljesítmény, amitől szinte a semmiből tisztességes módon rengeteg pénze lett.” Deutsch azonban akkor lendült csak igazán bele, amikor a miniszterelnök került szóba.

Arra, hogy Orbánnak a vagyonnyilatkozata szerint nincs megtakarítása, Deutsch azt felelte: azért, mert öt gyereke van,

építtetett egy családi házat és hétvégi házat is, tehát van mire költenie. A politikus szerint az sem jelent semmit, hogy a miniszterelnök apja, veje és barátja is milliárdosok. „Nekem is van több nagykorú, önálló életet élő fiam, közülük az egyik ráadásul jól kereső futballista, de bármennyit is keres, én tőle pénzt nem kaptam, csak adtam neki. Nem is értem, hogyan lehetne az ő vagyoni helyzetéből az én vagyoni helyzetemre következtetni?”

Ezt követően arra a témára terelődött a beszélgetés, hogy

milyen lesz a Fidesz Orbán nélkül?

Erről Lánczi Tamás politológus nemrég úgy vélekedett, hogy ha Orbán nem lesz aktív, a Fideszt már lehet, nem is Fidesznek fogják hívni. Deutsch erre úgy reagált: ezzel speciel nem ért egyet, bár azt elismerte, hogy „egy Orbán nélküli Fidesz biztosan nem lesz ugyanaz, mint ahogyan Kohl után messze nem volt ugyanaz a CDU sem.” Majd meglepő módon egy kérdésre válaszolva

Deutsch kijelentette: Orbán nem ragaszkodik a hatalomhoz!

Úgy fogalmazott: a politikában a siker egyik fajtája a választási győzelem, azért pedig hatalom jár. „Ha egy politikus azt mondja, hogy utálja a hatalmat, vagy anarchista, vagy olyan, mintha egy csatár azt mondaná, hogy nem szeret gólt lőni, sőt, ha lehet, elkerüli. Orbán sikerorientált, én pedig nagyon szeretem a sikerorientált embereket az élet minden területén.”

Érdemes elolvasni a teljes, Deutsch Tamással készült interjút, mert az igazságot még nyomokban is alig tartalmazó állítások arról árulkodnak: a Fidesz teljesen elveszítette a kapcsolatát a valósággal.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!