Gyalázatos lépést tett a kormány – Az elhunytakból próbálnak előnyt kovácsolni maguknak!

Ennél visszataszítóbb propagandát talán még sohasem láthattunk, mint amit most a kormány útjára indított.

Állításuk szerint, “minden olyan emberélet a baloldal lelkén szárad, amelyről azért kellett lemondani, mert az illető hallgatott a baloldalra és nem vette föl a felajánlott vakcinát” – ezt Hollik István nyilatkozta az MTI-nek.

Ez azonban nettó hazugság!

A baloldal oltáspárti, folyamatosan arra buzdítanak mindenkit, hogy oltassák be magukat koronavírus ellen. A kormánynak csak azért kell ez a lejáratókampány, mivel a járvány elleni védekezésük elbukott, több mint 20 ezer ember halt már meg Magyarországon, és a felelősség vállalása helyett próbálják azt másra hárítani.

Csakhogy a vírus nem válogat!

Nem csak olyanok haltak meg, akik visszautasították a számukra felajánlott keleti oltóanyagot, hanem olyanok is, akik bármit elfogadtak volna.
Azok az emberéletek akkor kinek a lelkén száradnak?

Orbánék nem csak a felelősséget nem szerették volna vállalni egy ilyen elbukott járványvédekezés miatt, de szavazókat sem akartak veszíteni, így ezzel a hazug kampánnyal két legyet ütnek egy csapásra. Egyrészt a felelősséget hárítják, másrészt felhergelik az embereket az ellenzéki pártok ellen, megvezetik a szavazókat a hazugságokkal, így akarják elkerülni a vereséget a jövőre esedékes választáson, hogy tovább uralkodhassanak az ország felett!

A Fidesz pedig turbó fokozatra kapcsolt, Hollik mellett Orbán is arról beszélt a Kossuth Rádióban, hogy “akit lebeszélnek arról, hogy felvegye az oltást, az meghalhat. És meg is halnak olyanok, akik hallgatnak a baloldalra”, sőt, ami igazán meglepő, hogy az eddig rejtőzködő köztársasági elnököt is csatarendbe állították. Áder János nagypénteki beszédében arról beszélt, összhangban a kormánypropagandával, hogy a vakcinák ellen kampányolni helytelen.

“Én azt gondolom, hogy ez ugyanolyan történet, mint a Soros vagy a Soros-elleni kampány, amelynek semelyik eleme nem volt igaz.

Vagy a menekültek elleni migránsozós kampány, amely alapvetően egy hamis állításrendszerre épült vagy a Brüsszel ellen folytatott egyébként jelenleg is folyó kampány” – ezt már Horn Gábor, A Republikon Intézet elemzője mondta az atv.hu közlése szerint.

Az ellenzék egyetlen kifogása a keleti vakcinákkal szemben fogalmazódott meg, hogy azokat a magyar embereken nem alkalmazzák úgy, hogy előtte nem vizsgálta be az Európai Gyógyszerügynökség, de emellett mindenkit arra buzdítottak és azóta is amellett kampányolnak, hogy aki csak teheti, az oltassa be magát!

4 ok, ami miatt Magyarországon halnak meg legtöbben a koronavírus miatt

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!