Orbánék kicsinyes politikai játszmát folytatnak, miközben emberek halnak meg!

Orban Morcos

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a kormány még a koronavírus-járványt is arra használja fel, hogy előnyt szerezzen az ellenzéki pártokkal szemben. Ennek érdekében pedig olyan hazug propagandát tolnak, hogy a “baloldal oltásellenes”.

Ez azonban egyáltalán nem igaz!

A baloldal egyetlen képviselője sem tett olyan kijelentést, hogy az emberek ne oltassák be magukat. Az egyetlen kritika a keleti vakcinákat érte, hogy azokat úgy hozták be az országba és engedélyezték a használatukat, hogy azokat előzetesen az Európai Gyógyszerügynökség nem vizsgálta be.

Sőt, ha lehet mondani, akkor a kormány az, aki minden felhatalmazással a kezében, képtelen kontrollálni a járványt és kellően megszervezni a tömeges oltást. Az ellenzéki önkormányzatok pedig segítenék ezt a folyamatot, nem pedig hátráltatnák, csak épp Orbánéknak presztízsvesztes lenne, ha elfogadnák a baloldal segítségét.

Pedig most nem ezt kellene nézniük.
Egy felelős kormányzat az emberek életét tartja szem előtt, nem pedig a saját politikai érdekeit!

A Magyar Orvosi Kamara is azt javasolja a kormánynak, hogy legyenek a tömeges oltásra alkalmas biztonságos oltópontok. Ehhez pedig nem kéne milliárdos beruházásokat, fejlesztéseket véghez vinni, csupán el kéne fogadniuk az önkormányzatok segítségét.

Karácsony Gergely is arról ír a közösségi oldalán, hogy “a Fővárosi Önkormányzat, de más önkormányzatok, például Szombathely is, hetek óta ajánlja, javasolja, kezdeményezi, hogy önkormányzati helyszíneken alakítson ki oltópontokat a kormány. Helyet és munkaerőt ajánlunk annak érdekében, hogy az oltási program felgyorsítható legyen, hogy elkerüljük a fertőzésveszély szempontjából kockázatos tömegjeleneteket az oltópontokon”.

A kormánynak nem kéne elutasítania a segítséget, most, amikor már több mint 20 ezer ember halt meg Magyarországon.

A főpolgármester kiemeli: “A főváros ajánlata áll, készek vagyunk hozzájárulni az oltási program felgyorsításához.”

“A híradások szerint a következő hetekben felgyorsulhatnak a Magyarországnak járó európai vakcinaszállítmányok, fontos lenne, ha az oltási program ehhez igazodna, és bár lehet, hogy a kormány hamis és érzéketlen propagandáját nem szolgálja, de a magyarok érdekét igenis szolgálná, ha a kormány igénybe venné végre az önkormányzatok segítségét. Az oltáspártiság nem csak lózungokat, de valódi tetteket követel” – emeli ki Karácsony a bejegyzése végén.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!