Újabb uszítókampányt indít a Fidesz: épp húsvétra időzítették a bejelentést

„A Fidesz online kampányt indít annak érdekében, hogy meggyőzze az embereket, ne higgyenek az oltásellenes baloldalnak”

– közölte Hollik István pénteken az MTI-vel.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a kampányban be akarják mutatni, mekkora felelőtlenség az, amit a baloldal csinál, „hiszen az az oltásellenes politika, amit folytatnak, az emberéletekbe kerül”.

„Minden olyan emberélet a baloldal lelkén szárad, amelyről azért kellett lemondani, mert az illető hallgatott a baloldalra és nem vette föl a felajánlott vakcinát”

– magyarázta a kormánypárti politikus.

Hozzátette: amíg a baloldal petíciót indít, illetve bizalmatlanságot kelt egyes vakcinákkal szemben, „azaz másokat lebeszélnek egyes vakcinákról, lebeszélnek arról, hogy bizonyos típusú vakcinákat elfogadjanak, addig maguknak beadatják az oltást, mint ahogy azt Gyurcsány Ferenc is tette csütörtökön”.

Azt már nem tette hozzá, hogy Gyurcsány Pfizert kapott, egy olyan vakcinát, amit kezdettől fogva ajánl a DK és az ellenzék, mert azt már hitelesítette az Európai Gyógyszerügynökség. Hollik hazugságaival szemben az ellenzék sosem volt oltásellenes, csupán fenntartásokkal kezelt minden olyan vakcinát, amit nem hitelesítettek Európában, és amelynek a hazai engedélyezését a külsős szakértők fenntartásai ellenére, gyanús körülmények között fogadták el.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!