Schobert Norbi: A leheletünktől fonalférgek keletkeznek a maszkokban

A fitneszguru egy húsvét előtti élő videóban beszélt arról, hogy a maszkokban fonalférgek lehetnek, amik tüdőgyulladást okozhatnak – szúrta ki a Telex.

Mint ismert: egy nemrég életre kelt összeesküvés-elmélet szerint a koronavírus ellen használt orvosi maszkokban apró férgek élnek. Bár ebből természetesen egy szó sem igaz – a Telex közölt is egy részletes cikket, amelyben elmagyarázta, miért nem -, ez nem akadályozta meg Schobertet, és sok másik embert abban, hogy az elméletet terjessze az interneten.

Az 1,2 millió Facebook-követővel rendelkező Schobert szerint a maszkokba a leheletünktől, illetve baktériumoktól kerülnek a fonalférgek, amiket forró vízzel, főzéssel el lehet onnan távolítani, ellenkezdő esetben „férges tüdőgyulladást” okozhatnak.

„Ami jó tanács és most láttam a neten 1-2 dolgot, és mindenképp azt javaslom nektek, hogy a maszkokat minden este tegyétek bele egy pohár lobogó, forró vízbe, és főzzétek ki, vagy akár a mikrosütő is alkalmas erre (…), egy pohárban három percet benn van a mikróban, mert tudjátok jól, hogy a leheletünktől és a baktériumoktól ilyen fonalférgek keletkeznek, aztán lehet hogy nem is a covidban patkolunk el, hanem egy maszkból visszalélegzett ilyen férges tüdőgyulladásban”

– fejtegette a videóban Schobert.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!