Mégis nyerhet a Fidesz jövőre? Hatalmas lépést tettek a győzelem felé!

Forrás: koronavirus.gov.hu

Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy Orbánnak megjött az esze, és elkezdett komolyan, szakmai alapon foglalkozni a járvány megfékezésével, sikerült végre rendet vágni az oltási tervben és ütemezésben, vagy éppen elkezdte volna kárpótolna a tönkrement vállalkozókat, azt el kell keserítenünk.

Nem, Orbán egyáltalán nem gondolkozik ezekben a kérdésekben, napi 300 koronavírusos haláleset mellett Üzbegisztánnal fűzte szorosabbra a kapcsolatokat. Az önmagában nem lenne baj, hogy a pandémia alatt sem szakadnak meg az ország kapcsolatai, de a tárgyalások eredményeként be bejelentettek, az már tényleg tragikomikus.

Taskentben felavatták az Üzbég-Magyar Burgonyakutató Központot!

A Fidesz vonzódása a krumplihoz egyáltalán nem furcsa. Az a párt, ami zsákszámra osztogatott krumplival nyeri el a legszegényebb emberek szavazatát, szinte természetes, hogy vonzódni fog a siker eszközéhez. A kritikát viszont nem bírják, a házmester a parlamentben kioszt egy 8 milliós bírságot, ha valaki erre figyelmeztetni meri őket.

De most aztán vége az ellenzéknek. Kifejlesztik a keleti baráti diktatúrával közösen a már áprilisban nagy mennyiségben, választási célra jól hasznosítható krumplit. Vásárolnak még hozzá Kínából sokszoros áron zsákvarró gépet, és innentől kezdve Kubatov Gábor nyugdíjba vonulhat, egy ilyen innováció mellett semmi szükség a listáira tovább. Az ellenzék meg kötheti fel a gatyáját, mert erre senki nem számított.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!