Az Európai Bizottság kiterítette a lapjait – Most a magyar kormányon a sor!

A magyar kormány a legsúlyosabb járványhelyzetben is leginkább csak azzal van elfoglalva, hogy minden médiumon keresztül Brüsszelt támadják az általuk vélt elhibázott vakcinabeszerzések miatt.

Azonban itt lenne már az ideje, hogy Orbánék is felfedjék lapjaikat, bemutassák azokat a dokumentumokat, melyeket a magyar kormány képviselője írt alá, és melyek azt tartalmazzák, hogy melyik oltóanyagból mennyi és mikor érkezik Magyarországra.

Ezeket a dokumentumokat próbálja Ujhelyi István hónapok óta kikérni,

de a kormány az átláthatóság helyett inkább tovább titkolózik, sunnyog és hazudozik.

Az MSZP EP-képviselője közösségi oldalán jelentette be, hogy az Európai Bizottság az elmúlt napokban újabb vakcina-keretmegállapodásokat hozott nyilvánosságra, míg a Fidesz ezzel szemben minden érdemi információt visszatart a járványkezelésével kapcsolatban, az általuk aláírt szerződéseket pedig megpróbálják letagadni.

A szocialista politikus megjegyzi, hogy az unió bemutatta azokat a dokumentumokat, melyeket a fideszesek kértek, most pedig a magyar kormányon van a sor, hogy ők is nyilvánosságra hozzák az oltóanyagok szállítási megállapodásait és logisztikai menetrendjét.

“Ha tényleg számít nektek az átláthatóság, ahogy harsogjátok, akkor minden olyan dokumentumot bemutattok, amelyet hónapok óta kérünk és követelünk a vakcina-szállításokkal és az előkészítő döntéseitekkel kapcsolatban.

Lássuk mennyit ér a szavatok!”

– teszi hozzá Ujhelyi bejegyzésében, melyben minden dokumentum megtalálható, melyeket a napokban hozott nyilvánosságra az Európai Bizottság.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!