Ebből még baj lehet! Gulyás Gergely beszólt Mészáros Lőrincnek!

Pár hete maga Orbán Viktor hívta fel a figyelmet arra, hogy a luxuséletet élőknek is vissza kellene fogni magukat, és nem kellene repkedniük Dubajba, a Maldív-szigetekre meg Tanganyikába. Az interjú során olyan érzés vett erőt rajtunk, mintha Orbán névszerint is ismerné ezen utak résztvevőit, és akár telefonon is megmondhatta volna a véleményét. Nem lehet őrülten nagy azoknak a száma, akik Tanganyikába utaznak ma hazánkból, már amennyiben Tanganyika létezne.

Ugyanis ma már Tanganyika nem létezik, 1964-ben egyesült Zanzibár szigetével, így jött létre a mai Tanzánia. Így, azért már könnyebben értelmezhető, hogy miért is repked valaki oda, hiszen Zanzibár népszerű túrista célpont. Így tett Mende község polgármestere is teljes családjával, nagyívben pottyantva a miniszterelnök intelmeire.

De Mészáros Lőrincet sem hatotta meg a Kossut Rádióból szóló baráti figyelmeztetés (lehet, nem hallgat Kossuth rádiót), mert ő is elröppent újdonsült kedvesével Dubajba, miután a szilveszter a maldív-szigeteken töltötték. (A rosszindulatú pletykák szerint Várkonyi Andrea a titkozatos új kedves)

Aztán, hogy Gulyás Gergelyt ez személyesen sértette-e, hogy ennyire semmibe veszik a Fidesz holdudvarában a főnöke szavait, vagy Orbán kérte meg, hogy csapjon oda nekik, azt nem tudjuk. Az mindenesetre tény, hogy a parlamentben azt mondta, hogy

“felelőtlenség és nem elfogadható, ha valaki most megy Dubajba”.

Nem gondoljuk, hogy ettől most Mészáros összerottyintotta volna magát, ha már Orbán közvetlen utasítására is magasról tett, de az körvonalazódni látszik, hogy Rogán leállítása után valószínűleg megpróbálják -legalább a választásokig- minél inkább elrejteni azt a luxuséletvitelt, aminek az elérésére az ország vagyonát használták fel. Képmutatás a köbön, ez várható a következő egy évben.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!