Karácsony Gergely: ne beszélgessünk már dupla nullás senkikről!

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Karácsony Gergely főpolgármester mindezt az ATV stúdiójában mondta, mikor az épp vádemelés alatt álló Berki Krisztián nyilatkozatáról esett szó.

Berkit már a főpolgármester választáson is bevetette a Fidesz Karácsonnyal szemben, megpróbálva a botrányhős személyével egyenlővé tenni az összes Tarlós Istvánnal szemben indulót. Úgy látszik, Berkinek tetszik a szerep, mert egy két évvel ezelőtt elkövetett közúti veszélyeztetés kapcsán is Karácsony Gergely jutott az eszébe.

“Azért akarnak hibásnak kihozni, mert Karácsony Gergelyék a csőd szélén állnak, és ahelyett, hogy kérnének tőlem pénzt bevádolnak.” – nyilatkozta Berki, egyrészt elfeledkezve róla, hogy a Polt Péter vezette fideszes ügyészség kért letöltendő büntetést rá, másrész szépen felmondva a Fidesz üzenetét a fővárossal kapcsolatban.

“Ilyen dupla nullás senkiből ne csináljunk már valakit azzal, hogy beszélgetünk róla!”

– zárta le a beszélgetést a főpolgármester. Azt már az Önök fantáziájára bízzuk, hogy a “dupla nullás” jelzővel Karácsony Berki jelentéktelenségére utalt, vagy inkább a kémfilmek fizetett ügynökeire. Szerintünk a megfogalmazás zseniális, mindkét értelmezés helytálló!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!