Nagy Feró még csak nem is tagadja, hogy a Fidesz miatt kaphatta meg a Kossuth-díjat

Forrás: Családbarát Magyarország / Youtube

Frissen kapott Kossuth-díjáról kérdezte az ATV Nagy Ferót.

Ismeretes: az énekes kitüntetése eléggé megosztotta az országot, az utóbbi két napban többen azzal vádolták meg, hogy Fidesz-közelisége miatt kaphatta meg a díjat.

Az ATV most elkapta egy rövid interjúra ennek kapcsán Ferót, aki azt mondta:

„Ha ez nem lenne benne, akkor nem mondanék igazat. Szerintem csak benne van. Hát, én se adnék díjat olyannak, aki egyfolytában fegyvereket fog rám és megerőszakol. Én se adnék. Biztos van valami közös szimpátia, aminek azért nagyon fontos dolga, hogy valószínűleg… Az egyik utálatos hozzászóló azt írta: arra a tíz dalra vagyok büszke? Hát, ha tíz olyan dalt írtam, amit az egész ország ismer, akkor hadd legyek már rá büszke.”

A zenész a Borsnak is adott egy rövid nyilatkozatot, melyben elismerte, hogy a díjat azért kaphatta, hogy “felidegesítse azokat a liberálisokat, akik ellene vannak”.

„De bevallom, örülök a negatív véleményeknek is, mert ez azt jelenti, hogy a Kossuth-díjam felborzolta az emberek idegeit. Az nem véletlen, hogy komoly szaktekintélyek ülnek a bizottságban, ahol ezek a döntések születnek. Élvezem, ha valaki ekkora hülyeségeket le mer írni. Ez a fajta vélemény csak őket minősíti. Elképesztő, milyen mérhetetlen gyűlölettel tudnak egy ilyen témához hozzászólni. Inkább maradnának csöndben! Ma már az internet olyan szólásszabadságot ad, amely még mindig nem megszokott. Sokan azt hiszik, az ő véleménye a legfontosabb”

– nyilatkozta.

Bővebben itt írtunk a díjazottak listájáról:

Beérett a kemény munka gyümölcse: Nagy Ferót is kitüntették

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!