BUKTA: Mészárost és Várkonyit lekapták, amint kiszállnak a NER luxusgépéből

Forrás: hvg.hu

Dubajból érkeztek, a miniszterelnök határozott felszólítása ellenére.

Ami eddig csak sajtópletyka szintjén terjengett, úgy tűnik, megerősítést nyert:

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea tényleg egy párt alkothatnak.

Erre lehet legalábbis következtetni a hvg.hu felvételéből, amelyen az látható, hogy a felcsúti milliárdos és a TV2 volt műsorvezetője kedd este együtt szállnak ki a NER OE-LEM jelzésű magánrepülőjéből.

A lap megkereste az eset kapcsán Várkonyit, hogy valóban ő látható-e a felvételeken, de a tévés nem reagált a kérdésekre.

Bár Várkonyi nem reagált, a hírt megerősíteni látszik, hogy Hadházy Ákos nem sokkal a videó nyilvánosságra kerülése előtt dokumentumokat osztott meg a közösségi oldalán, melyek bizonyítják, hogy Mészáros és Várkonyi együtt utaztak a gépen.

Bővebb információk a képviselő posztjában olvashatók:

Hogy vajon lesz-e következménye Mészárosék kiruccanásának, jó kérdés, tekintve, hogy Orbán Viktor néhány napja külön felszólította a NER oligarcháit, hogy a járványra való tekintettel hagyjanak fel a luxuskiruccanásaikkal.

Mészárosék kiszállását itt lehet megtekinteni:

 

Várkonyi egyébként a napokban ejtette el a TV2 Mokka című műsorában, hogy egy “üzletember” eljegyezte őt. A gyűrűt a stúdióban is viselte, aminek az árát szakértők 20 millió Ft köré becsülték. A műsorvezetőn egy másik értékes tárgyat is kiszúrtak, bővebben erről itt írtunk:

A gyűrű csak a kezdet volt: kiszúrtak még valamit Várkonyi Andreán

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!