Aggasztó hírek érkeztek Franciaországból – Ez sok mindent megváltoztathat!

Korhazbeteg
Forrás: https://koronavirus.gov.hu / MTI

Több mint egy éve kényszerülünk védekezésre a koronavírus-járvány miatt, mely az egész világon sorra szedi áldozatait. A vakcinák kiutat jelenthetnek ebből a rémálomnak tűnő állapotból, azonban a vírus rendre újabb erőre kap.

Most Franciaországból érkeztek aggasztó hírek, miszerint Bretagne régióban felütötte a fejét a koronavírus egy újabb mutációja – közölte a Portfolio a francia egészségügyi minisztérium hétfő esti bejelentését követően.

Az újabb vírusvariánsról még nem tudnak sokat a szakemberek, így egyelőre azt sem lehet tudni, hogy fertőzőbb-e mint az eddig ismert mutációk.

Azt azonban már kimutatták több betegnél is Lannion település kórházában, hogy ezzel a mutációval fertőződtek meg.

Jelenleg a koronavírus több mutációja is terjed a világon, Európában főként a brit variáns okoz problémákat, mely rendkívül agresszív és könnyebben terjed, mint ami eredetileg Kínában útnak indult. De a brit mutáció mellett már a brazil és dél-afrikai variánsról is kiderült, hogy erősebben fertőz és súlyosabb betegséget okoz, így nem zárható ki, hogy a most felbukkant, francia mutáció is hasonló adottságokkal rendelkezik.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!