Kövér bepöccent: még sosem szabott ki ilyen súlyos büntetést

Rekordbüntetést szabott ki Kövér László házelnök Tordai Bencére, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjére: Tordainak

8,2 millió forintot, közel dupla annyit kell kifizetnie, mint amennyit Jakab Péternek kellett, akinek 4 milliós büntetése eddig abszolút rekordnak számított.

A büntetést azért kapta az ellenzéki képviselő, mert egy mobiltelefonnal odament a parlamenti ülésteremben Varga Mihályhoz, és arra kérte, hogy „küzdjünk együtt azért, hogy a kormány adja vissza azt a közel 10 milliárd forintot, amit a múlt év végén indoklás nélkül elvett a II. és a III. kerületi szakrendelőktől”.

„Kövér már akkor túllőtt a célon, amikor Jakab Pétert 4 millióra büntette egy zsák krumpli miatt, de most végképp elvetette a sulykot!”

– írta Facebookon a képviselő, hozzátéve: “Már a 4 millió forint is önkényes és totálisan eszement büntetés volt, de az, hogy egy 8 milliós büntetéssel próbál meggátolni abban, hogy teljesítsem a választóknak tett ígéretemet?! Ez teljes nonszensz, ami egyetlen európai uniós országban sem lenne elképzelhető!”

Tordai szerint négy gyerekes családként bár “rendesen meg fogják érezni a büntetést”, de Kövér “nagyon téved, ha azt hiszi, hogy ezzel eltántorít engem és a Párbeszédet egy percre is attól, hogy teljes erőbedobással küzdjünk a fideszes önkény felszámolásáért, az egészségügyből kilopott pénzek visszaszerzéséért, egy normális ország megteremtéséért!”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!