Új kommunikációs csodafegyvert talált a Fidesz – erre számíthatunk a vírus utáni időszakban

A Fidesz mindig is sokat köszönhetett annak, hogy a háttérben állami pénzekkel megtömött agytrösztjei kitalálták azt a kommunikációs vonalat, amelyet aztán a párt és annak minden lakáj médiuma fegyelmezetten el kezdte tolni. Ennek mindig meg is volt az eredménye, lásd migránsok elleni uszítás, a Soros György vagy éppen a Brüsszel elleni hadjárat. Mindegy, hogy ki, de legyen ellenség.

A kitalált és gondos munkával legyártott ellenségekkel való harc mindaddig működött is, amíg az orbán-kormány nem találta magát szemben egy valós ellenféllel, egy igazi problémával, a koronavírus járvánnyal. bele is bukott, mert bebizonyosodott, hogy szakmai kérdéseket nem lehet megoldani kommunikációs taknyolással, a tények tények maradnak, az elvesztett családtagok pedig nem támadnak fel.

Most úgy tűnik, Orbán nagyon bízik az oltások sikerében, és azt várja, hogy nyárra helyre állhat teljesen az élet, elkezdheti a felkészülését az országygűlési választásokra. Azonban ehhez új kommunikációs stratégiakell, új ellenségkép, a jól bevált Brüsszelezés mellett.

Szijjartó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Japánban, az ENSZ bűnmegelőzési és büntető igazságügyi kongresszusán szólalt fel, és beszédében feltűnt egy, eddig a kormányzati kommunikációban nem szereplő elem.

„Sajnos azt látjuk, hogy Brüsszel nem pusztán az illegális migrációt, hanem a droghasználat növekedését is támogatja”

– jelentette ki, majd gyorsan cáfolta is magát, mikor hozzáfűzte, hogy “a kannabiszt legutóbb az ENSZ-ben olyan kategóriájúvá sorolták át, amely már állítólag nem veszélyes”.  Azt már nem fejtette ki, hogy az ENSZ és az EU korántsem ugyanaz, és azt sem, hogy Brüsszelben (így, mintha ez valami önálló élettel rendelkező dolog lenne) ott ül Orbán Viktor és az összes fideszes képviselő is.

Szijjártó szerint a magyar kormány ezt eddig is ellenezte, mire az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított ellene, ahelyett, hogy Brüsszel is minél nagyobb erőfeszítést tenne a kábítószer-fogyasztás visszafogása érdekében.

Úgy tűnik, ezt sikerült Soros György és a már megszűnt migrációs nyomás után kifőzni a Fidesz füstös hátsó szobáiban, összekeverni a kannabisz orvosi célú felhasználását a drogfogyasztással. Láttunk  már erre példát, mikor aljas módon a homoszexualitás és a pedofília közé akartak egyenlőségjelet tenni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!