Ízléstelen viccel reagált Gáspár Evelin zaklatására a kormánypárti műsorvezető

Forrás: TV2 Mokka

A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene nevű Facebook-oldal szúrta ki Ábrahám Róbert, a Pesti TV műsorvezetőjének ízléstelen kommentjét a 24.hu egyik cikke alá, amely Gáspár Evelin zaklatásának történetéről számolt be.

Gáspár a cikkben elmesélte, hogy nemrégiben szakított a volt párjával, aki azóta folyamatosan üzenetekkel zaklatja őt, és azzal zsarolta meg, hogy meztelen fotókat hoz nyilvánosságra róla (amiket titokban, zuhanyzás közben készített), amennyiben nem állítja helyre a kapcsolatukat.

Gáspár, bár saját bevallása szerint eleinte nem szeretett volna beszélni a történtekről, úgy érezte, a zsarolás után már muszáj felszólalnia, és a nyilvánossághoz fordulni. Ezt nagy valószínűséggel jól is tette, a napokban ugyanis már az autója szélvédőjét is betörve találta.

“Szeretnék a hasonló helyzetbe került nőtársaimnak üzenve erőt adni: ne engedjenek a mentális erőszaknak! Ki kell állnunk magunkért, mert bizony ezek a zsaroló kapcsolatok előbb-utóbb bántalmazóvá válnak”

– írta.

Ehhez a történethez fűzte hozzá a 128 ezer követővel rendelkező Ábrahám a képen látható megjegyzést:

1
Forrás: Nem tehetsz róla, tehetsz ellene / Facebook

Ami talán Ábrahám “viccénél” is elkeserítőbb, hogy a kommentelőknek szemlátomást tetszhetett az ízléstelen megjegyzés, mert több százan reagáltak rá nevető reakcióval.

Ez lenne a sokat emlegetett erkölcsi fölény, tisztelt kormánypárti kommentelők? A testszégyenítő “viccelődés” még a keresztényi szeretet része?

A TV2 Mokka című műsorában Gáspár élő adásban is beszél a vele történtekről, ezt itt lehet visszanézni:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!