Döbbenetes vádat fogalmaztak meg: megrendezték Orbán beoltását?

Gyurcsány Ferenc tegnap Facebook-oldalán azzal vádolta meg Orbán Viktort, hogy valójában nem is a kínai vakcinával oltatta be magát.

Mint ismert: a miniszterelnököt a napokban oltották be a kínai Sinopharm vakcinával. Az esetről videófelvétel és fotók is készültek, melyeket Orbán a közösségi oldalára is feltöltött.

A DK elnöke hétfőn egy pikírt megjegyzéssel kommentálta az esetet.

“Beoltották Orbán Viktort kínai vakcinával. Még a dobozát is megmutatták a kameráknak, hogy mindenki jól lássa, ez bizony kínai. Aztán eszembe jutott, hogy édesanyám gyakran tejfölös dobozban tette el a csirkepaprikást…”

– írta Gyurcsány.

Később a Telex rákérdezett, hogy valóban jól értette-e, hogy Gyurcsány azzal vádolta meg a kormányfőt, hogy csak a kameráknak játszotta el, hogy a kínai vakcinával oltakozott.

Gyurcsány nem köntörfalazott a válasszal. Mint írta:

„Látjuk nap mint nap, milyenek ezek. Amikor azt mondják, hogy a hivatalban dolgoznak, akkor épp a horvát tengeren yachtoznak. Amikor azt mondják, nincs egy fillér megtakarított pénzük, földeket, kastélyokat, méregdrága órákat vesznek. Maguknak mindenből a legjobbat akarjak. Akkor miért éppen azt hinnénk el nekik, hogy a rosszabb, európai engedéllyel nem rendelkező kínaival oltatják magukat?”

Ahogy azt sejteni lehetett, nem sokat kellett várni a Fidesz válaszával.

Hollik István kedden egy Facebook-videóban reagált a DK elnökének vádjaira. A Fidesz szóvivője szerint látszik, hogy Gyurcsány “semmit nem tanult az őszödi beszédből”, mert amit mondott, az “egészen elképesztő és aljas”.

„Maga ugyanaz a Gyurcsány Ferenc, akinek nincsenek gátlásai, semmit nem tisztel, akinek semmi sem drága, még az emberélet sem”

– jelentette ki Hollik, hozzátéve: “roppant szánalmasnak” tartja, hogy a régi miniszterelnök komolyan azzal vádolja a jelenlegit, hogy nem is azt a vakcinát kapta meg, amelyiket a sajtóban is látni lehetett.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!