Orbán kidobhatja a „Legyőztük a vírust!” feliratú plakátokat!

Bár a Fidesz-kormány állítólag már legyártotta a „Legyőztük a vírust!” feliratú plakátokat, nem valószínű, hogy ezeket ki is fogják tenni. A mostani helyzet ugyanis egyáltalán nem hasonlít győzelemre. Sokan halottgyalázásnak éreznék a fideszes örömujjongást.

Bár Orbán Viktor még a legnagyobb vereségét is győzelemként szokta felmutatni, a járványhelyzet kezelését sokkal nehezebb lesz így kommunikálnia. Persze, ne legyenek kétségeink: ha lecseng a járvány, a fideszes propaganda mindent meg fog tenni, hogy úgy állítsa be, mintha a kormány a világ legsikeresebb védekezését mutatta volna be, de

azt a Fidesz sem hagyhatja figyelmen kívül, hogy már most több mint 15 ezer ember meghalt.

Év eleje óta hallani olyan információkat, hogy egy vidéki nyomdában már kinyomtatva állnak a „Legyőztük a vírust!” feliratú plakátok, de nem valószínű, hogy Orbánék ezeket ki is merik majd tenni. Vagy ha mégis, akkor életük egyik legnagyobb baklövését követik el, hisz a több mint 15 ezer – vagy addig még ki tudja hány – halott hozzátartozója, családja, rokonai, barátai itt vannak köztünk, és ők nem felejtenek.

Sok millió ember érezné halottgyalázásnak, ha a Fidesz a járvány fölötti győzelemről beszélne!

Pláne úgy, hogy Orbán Viktor bizonyíthatóan rengeteg blöfföt dobott be a köztudatba. Emlékeznek még arra, amikor azt mondta, hogy az egész országot egy hétvége alatt beoltják? És arra, amikor arról beszélt, hogy a szavazókörökben lesznek az oltópontok? Mi lett ezekből? Semmi. A valóság az, hogy sajnos elveszítettük több mint 15 ezer honfitársunkat, és ezt sok mindennek lehet nevezni, de győzelemnek semmiképp.

„Legyőztük a vírust!” Már elkészültek Orbán győzelmi plakátjai!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!