Meglepő állítást tett Nagy Feró: már nem Orbán a kedvenc politikusa

Forrás: TV2 Magyarország

A zenész a Mandinernek adott interjújában beszélt arról, hogy új kedvenc politikusa van, aki nem más, mint

Szijjártó Péter.

Feró úgy fogalmazott:

“Orbán igazi rajongói általában kussolgatnak. Valahol megértem, biztos félnek. Ha ugyanis nyilvánosan kiállnak mellette, olyan eszméletlen támadás éri őket a túloldalról, amit lelkileg nehéz feldolgozni. Korábban így voltam ezzel én is, de ma már kifejezetten élvezem. Egyébként óriási tévedésben vannak az Orbán-fóbiások. Én mindenkit a tettei alapján ítélek meg, kifejezetten tetszik, amit eddig csinált. Régi, több évtizedes szimpátia köt Viktorhoz. Az új kedvenc politikusom mégis Szijjártó Péter.”

Amikor rákérdeztek, miért gondolja így, a zenész azzal indokolt:

“olyat még nem látott, hogy egy külügyminiszter kiáll, és azt mondja egy másik, hazánkat vegzáló országnak hogy elmentek ti a büdös francba”.

Feró szerint eddig “mindig hajtogattuk, hogy békesség így, diplomácia úgy, miközben halálra gyaláztak minket, de ennek most vége”.

A zenész a diplomáciai értékek jegyében azért azt is elmondta, hogy szükség lenne egy nemzeti minimumra a közös ügyeink mentén, amelyekben mindannyian meg tudunk egyezni. Rögzíteni, hogy “első a nemzet”, aztán minden egyéb kérdésben gondolhatunk mást a világról. Mint fogalmazott: amúgy sincs már jobb- vagy baloldal, a legfontosabb kérdés, ki mit tesz az első helyre.

“Mi a nemzetet”

– jegyezte meg.

Ferót a 2022-es választásokról is megkérdezték. Ennek kapcsán kifejtette: nem akar becsülgetni, de inkább pozitív gondolkodású, így abban reménykedik, hogy a Fidesznek legalább az ötvenegy százalék meglesz.

“Drukkolok Orbánnak”

– fűzte hozzá Feró.

A teljes interjú ITT olvasható el.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!