Orbán elárulta: nem tudja, mi történik és mit kellene tenni!

Orbán Viktornak fogalma sincs, mi történik az országban! A kormányfő persze próbálja eltitkolni a tehetetlenségét, de a nyilatkozatai most elárulták!

Eddig is sejtettük, de most már teljesen biztos, hogy Magyarországot nem kormányozza senki. A Fidesz vezetőit leginkább csak az érdekli, hogy mit lehet még ellopni, lenyúlni, s bár a miniszterelnök igyekszik úgy tenni, mintha ő irányítaná a dolgokat, a valóság az, hogy

Orbán Viktor abszolút tehetetlen a járvánnyal szemben!

Mindez világosan kiderül az elmúlt hetekben tett nyilatkozataiból. Ha ugyanis egymás mögé tesszük Orbán szavait, mindenki számára világossá válik, hogy a miniszterelnök mondataiban nincs semmilyen összefüggés, gyökeresen mást állít, mint amit pár nappal korábban mondott.

Dermesztő, de sajnos igaz: Orbán csak sodródik, és közben összevissza beszél!

Nézzék csak meg, mi mindent hordott össze mindössze pár nap eltéréssel!

„Fordulóponthoz érkeztünk. Eddig úgy volt, hogy a vírus támadott, mi pedig védekeztünk, most mi támadunk, és a vírus védekezik.” (Orbán Viktor, 2021. február 5.)

„Nem szükséges további szigorításokat tennünk, sőt ezt kifejezetten ellenezném.” (Orbán Viktor, 2021. február 12.)

Február közepén tehát úgy tűnt, minden rendben, a kormány kézben tartja a dolgokat. De aztán kiderült, hogy mégsem így van, mert bő tíz nappal később Orbán váratlanul teljesen másról kezdett beszélni.

„A helyzet nem könnyű, mert itt van velünk a jó hír, több vakcina érkezett és ezért megnő majd a beoltottak száma, de közben a harmadik hullám fenyegeti Magyarországot.” (Orbán Viktor, 2021. február 24.)

„Csupa rossz hírem van. A helyzet úgy fest, hogy az egész eddig tapasztalt járvány legnehezebb két hete előtt állunk.” (Orbán Viktor, 2021. február 25.)

„El kellett rendelnem egy emelt szintű készültséget a kórházakban, van egy megerősített szolgálat, így a legmagasabb szinten mehet a védekezés.” (Orbán Viktor, 2021. február 26.)

Így csak egy olyan ember beszél, akinek fogalma sincs, hogy mit kellene tennie!

Az ország tehát sodródik, és úgy tűnik, sem Orbánnak, sem a Fidesznek nincs még elképzelése sem a járványkezelés lehetséges irányairól. A kormányfő saját tehetetlenségét nagyképű és fontoskodó nyilatkozatokkal igyekszik leplezni, de ha jobban megvizsgáljuk a szavait, kiderül: Orbánnak semmilyen ráhatása nincs a dolgok alakulására! A magyar emberek pedig csak a szerencsében reménykedhetnek, mert átgondolt intézkedésekről, járványellenes stratégiáról szó sincs.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!