Kiderült a Fidesz választási stratégiája: végleg lejáratnák Gyurcsányt?

800 millió forintból FIKCIÓS politikai nagyjátékfilm készül az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról és a 2006-os őszi eseményekről, a filmet a jövő évi választások előtt mutatnák be

értesült a 24.hu.

A lap szerint a filmet egyelőre nagy titkolózás övezi, de már zajlik a szereplőválogatás. Beszéltek két színésszel, akiket castingra hívtak. Mindkettejüket Facebookon kereste meg egy casting director, hogy egy politikai krimiről lenne szó, nemzetközi stábbal és neves angol rendezővel.

“Nagyon sokszor elismételte, hogy fikciós film, majd meglepő gyorsasággal mondta, hogy 2006, őszödi beszéd, ilyesmi a téma, érdekel-e a főszerep”

– nyilatkozta az egyik színész a lapnak.

A 24.hu-nak eljuttatott levélből a film tervezett rövid sztorija is kiderült. Eszerint:

„Amikor egy ambíciózus, de elnyomott közvéleménykutató szakember rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Összeáll újságíró szerelmével, és nyomozni kezd, de mivel hamar konfrontálódik a főnökével, egy nagyhatalmú kör célpontjává válnak.”

A készülő film a 24.hu szerint azonos a MEGA FILM Kiadó Kft. 2021-ben regisztrált játékfilmjével, ami A hazugság ára címet viseli. A Nemzeti Filmiroda nyilvántartása szerint a filmet 800 millió forintból készíthetik el. A lapnak a cég ügyvezetője nem nyilatkozott a filmről, sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

A 24.hu információi szerint a filmet a jövő évi választások előtt mutathatják be.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!